Dit is de leukste familiecamping in Drenthe!

Als je voor jou en je familie op zoek bent naar een leuke familiecamping in Drenthe moet je absoluut bij Camping de Berken zijn. Deze is gelegen in Gasselte en goed bereikbaar met de auto. Camping de Berken is niet zo heel groot, waardoor hij een echt persoonlijk karakter kent. Er zijn diverse typen plaatsen beschikbaar en dus is er voor ieder wat wils. Zo kun je zowel met een eigen caravan komen als een stacaravan huren, net wat jij het prettigst vindt. Deze familiecamping in Drenthe is erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn namelijk meer dan genoeg dingen voor kinderen te doen en er is zelfs een animatieteam aanwezig die leuke activiteiten met de kinderen onderneemt. Daarnaast zijn er over de hele camping allerlei speeltoestellen geplaatst waar de kinderen zich kunnen vermaken. En als het een dagje regent is zelfs dat geen probleem! Deze gezellige familiecamping in Drenthe beschikt namelijk zelfs over een heuse binnenspeelplaats. Ideaal voor mensen die er in de lente of herfst even tussenuit willen met de kinderen maar erg bang zijn dat het weer hun vakantie gaat verpesten. Doordat de kinderen op Camping de Berken ook binnen kunnen spelen is er dus geen man overboord wanneer het regent. Ze kunnen alsnog de tijd van hun leven hebben, en genieten van het feit dat ze even een weekje weg zijn.

Familiecamping in Drenthe om te wandelen

Camping de Berken is als je naar de vele fiets- en wandelroutes kijkt echt ideaal gelegen voor mensen die houden van fietsen of wandelen tijdens hun vakantie. Vanuit de ingang van de camping loop je zo de routes op, en er zijn allerlei verschillende routes beschikbaar. Als je dus op zoek bent naar een familiecamping in Drenthe van waaruit je gemakkelijk kunt fietsen of wandelen is Camping de Berken absoluut aan te raden. En doordat de camping überhaupt al middenin de prachtige, Drentse natuur ligt is het de ideale locatie om helemaal tot rust te komen, ook als je zonder kinderen komt. Kom dus even los van het stressvolle dagelijkse leven en boek een stacaravan op deze mooie familiecamping in Drenthe, want iedereen zal zich hier thuis voelen en helemaal tot rust komen.

Goedkoop kamperen in Drenthe

Camping de Berken is een familiecamping in Drenthe met aantrekkelijke tarieven. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn om een weekje te kamperen in eigen land. Je hebt bij Camping de Berken diverse opties, namelijk het boeken van:

  • Een losse plaats voor een tent, camper of eigen caravan
  • Een trekkershut huren
  • Een Berkenstudio huren
  • Een chalet huren

Of je nu kiest voor het meenemen van je eigen verblijf of een van de sfeervolle locaties van Camping de Berken, je zult je al gauw thuis voelen door de persoonlijke aanpak die ze er hanteren. Bovendien hebben ze hygiëne hoog in het vaandel staan en zijn hun sanitaire voorzieningen dus altijd netjes en schoon, en dat is wel zo prettig als je op vakantie bent. Camping de Berken is met recht een populaire keuze als het gaat om een familiecamping in Drenthe. Maar wacht niet te lang met boeken, want zoals hierboven reeds beschreven is de camping niet zo groot en hebben ze dus maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.