Een esta aanvragen voor Canada?

Vraagt u het zich af of het noodzakelijk is of u een visum nodig hebt als u naar Canada gaat? Gaat u op vakantie of gaat u er niet langer dan 6 maanden stage lopen? Dan hebt u in ieder geval een ETA nodig. Dat is de naam voor het visum voor dit gigantische land. Moet u een esta aanvragen voor Canada? Dat is een andere zeer belangrijke vraag die u zich met afvragen. Waarom een esta aanvragen voor Canada horen we u denken. U moet bijvoorbeeld een esta aanvragen voor Canada als u niet alleen in Canada verblijft. Misschien vliegt u er naartoe maar is het de bedoeling om een complete rondreis door zowel dit noordelijke land te maken maar ook door de Verenigde Staten van Amerika. De ESTA is uiteraard de naam van het visum dat u nodig hebt om de VS in te mogen. In tegenstelling tot de ETA moet u ook de esta aanvragen voor Canada als u als tussenstop naar Canada in de VS landt. Het kan namelijk veel goedkoper voor u zijn om niet een directe vlucht vanuit Nederland, België of Duitsland naar een Canadese vlucht te boeken. Doorgaans zijn vluchten met meerdere overstapmomenten goedkoper. Dit hangt tevens af van de aanbieder, hoe vroeg u boekt en ook op welk tijdstip u graag wilt vliegen. Het komt in ieder geval regelmatig voor dat men besluit om door te reizen en dat betekent dat u een esta aanvragen moet voor Canada. Dat kan bij ons snel en zo voordelig mogelijk dus haast u na het boeken van de vlucht naar onze website: esta-aanvragen.com.

Als u doorreist moet u een esta aanvragen voor Canada

Gaat u naar Vancouver, Ottawa, Quebec, Toronto of Montreal? Dan is het wellicht wel zo goedkoop om via Chicago, Boston of New York te vliegen. En dat betekent dus automatisch dat u niet alleen een ETA nodig hebt maar dat u ook een esta moet aanvragen voor Canada. En dat is waar onze website om de hoek komt kijken.

  • U vindt namelijk op de site een handig aanvraagformulier. Vul het compleet in en vergeet niet om het een tweede keer te controleren,
  • Een esta aanvragen voor Canada is erg eenvoudig omdat dit geheel digitaal kan. Ook de betaling geschiet namelijk met behulp van uw creditcard. En het uiteindelijke visum krijgt u via de mail toegestuurd.
  • Het is verstandig om bij het esta aanvragen voor Canada rekening te houden met de vertrekdatum. Want dan geldt het visum vanaf die dag en kunt u er weken zo niet maanden langer gebruik van maken dan wanneer u de datum vaststelt op de datum van aanvraag. Dat zou zonde zijn, ook al mag u er twee jaar mee reizen.

Is er tijdens het esta aanvragen voor Canada iets verkeerd gegaan en wilt u dat graag nadien herstellen? Neem dan vlug contact met ons op want dan kan het nog binnen 72 uur aangepast worden.

Dit visum is 2 jaar lang geldig, maak er dus optimaal gebruik van!

Er zijn strenge regels om de VS binnen te mogen komen. De uitzonderingen staan op de site vermeldt. Behoort u tot en in de ogen van de VS behorende risicogroep? Dan is er nog geen man over boord. Houdt er echter wel rekening mee dat het een eerste keer kan worden afgewezen. Ook zal de aanvraagprocedure langer dan 72 uur gaan duren. Een extra goede reden om ver voor de vlucht aan het esta aanvragen voor Canada te denken. Vergeet dus niet om onze website van ESTA Aanvragen alvast te bookmarken!