Eigen kluis kopen

Laatste wilde ik een eigen kluis kopen. Ik maakte die beslissing nadat er was ingebroken bij een goede vriend van mij. Belangrijke documenten die hij had liggen, waren midden in de nacht meegenomen. Ik wilde niet dat mij dit ook overkwam! Ik ben op het internet gaan zoeken naar een goed exemplaar. Dan kom je al snel tot de conclusie dat het aanbod enorm is. Welke kluis past dan bij jou? Het beste advies wat ik kan geven is om je eigen wensen op papier te zetten. Je kunt vervolgens snel filteren. Over welke zaken heb ik nagedacht?

De kluis moest een normaal formaat hebben. Ik wilde geen kluis kopen die de halve kamer innam; hij moest eenvoudig weg te stoppen zijn. Tegelijk was het wel zaak dat ik er genoeg in kon opslaan. Ik wilde bijvoorbeeld mijn verzekeringspapieren in de kluis kwijt, maar ook mijn diploma’s en het eigendomsbewijs van mijn huis en auto’s. Uiteindelijk ging dat voornamelijk om papierwerk, dus kun je relatief eenvoudig stapelen. Ik wilde dus een kluis kopen van een zeer beperkt formaat. Vervolgens kwam de tweede vraag: moest de kluis brandwerend zijn? Ik wilde geen kluis kopen die mijn papierwerk niet goed zou beschermen, dus was ik daar vrij snel uit. Je moet dan gaan kijken naar de certificeringen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een EN 1143-1 Grade IV certificering. Ik wilde geen onverwoestbare kluis kopen, maar moest toch wel de tijd hebben om mijn papieren in veiligheid te brengen! Tot slot kwam de afweging of het dan geen inbouwkluis moest zijn, gezien de ruimte. Uiteindelijk heb ik daar niet voor gekozen. Ik had dan een aparte plek voor de kluis moeten reserveren. Daar zat ik niet op te wachten.

Kluis kopen: is de inhoud verzekerd?

Je kunt de inhoud van je kluis laten verzekeren. Omdat ik daar zelf wel benieuwd naar was, heb ik dat even uitgezocht. Het zit zo: de inhoud is verzekerd als de kluis aan bepaalde voorwaarden voldoet. Die voorwaarden kunnen verschillen, afhankelijk van de dingen die je opslaat. Wil je een laptop, of een USB-stick bewaren, dan gelden andere eisen dan voor documenten. Wil je een kluis kopen om de inhoud te verzekeren? Bekijk deze voorwaarden dan goed! Het gaat bijvoorbeeld om de brandwering van de kluis. Ook moet de kluis in veel gevallen bevestigd zijn aan de vloer, zodat hij niet kan worden meegenomen. Uiteindelijk heb ik besloten om de inhoud niet te laten verzekeren. De documenten die ik bewaar zijn belangrijk, maar niet van levensbelang. Wil jij een kluis kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan eens naar https://www.allesveilig.nl/kluis en bekijk het aanbod. Deze site heeft voor ieder wat wils en dankzij de handige filters vind je snel de kluis die bij jouw wensen aansluit. Ik heb mijn kluis hier ook gekocht en ben zeer tevreden. Wil jij een degelijke kluis kopen voor een goede prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Vraag maar raak

Heb je een vraag over een specifieke kluis? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van bovenstaande site. Één deskundige werknemer luistert naar je verhaal en zoekt vervolgens een kluis die aan jouw eisen voldoet. Verder krijg je duidelijk te horen welke specificaties elke kluis heeft. Zo weet je direct of een bepaald model iets voor je is. Is iets niet helemaal duidelijk? Vraag dat dan gerust na. Je wilt tenslotte een kluis kopen waar je nog jarenlang plezier van hebt! Overweeg goed welke modellen binnen je budget passen, dan koop je nooit iets waar je later spijt van hebt.