Fan van campings Noord Brabant

Afgelopen zomer ben ik met de familie op vakantie geweest in eigen land. We wonen in het hoge noorden, dus dachten dat een trip naar het zuiden ons goed zou doen. We hebben meerdere campings in Noord Brabant bezocht, die waren aangesloten bij de KGC (Karaktervolle Groene Campings). We hebben ons enorm vermaakt. Ik persoonlijk was nog niet eerder in Nederland op vakantie geweest. Ik ging eigenlijk altijd met mijn ouders naar het buitenland. Ik was dus niet bekend met de prachtige natuur die ons land te bieden heeft. Achteraf kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met alle campings in Noord Brabant, althans degene die we hebben gezien. Dat had te maken met een aantal factoren:

  • Prachtige natuur
  • Uitstekend sanitair
  • Gastvrij en persoonlijk
  • Kgc.nl

Het is ongelofelijk, maar de campings in Noord Brabant lijken totaal niet op de campings bij ons in Friesland. Je stapt ’s ochtends je tent uit en wordt begroet door een prachtige opkomende zon, terwijl de bomen zachtjes in de wind waaien. Je komt direct helemaal tot rust. De prachtige natuur waar je mee in aanraking komt doet je wat. We hebben voor vertrek echt nog even om ons heen gekeken en afscheid genomen: we hebben enorm genoten. Verder was op alle campings in Noord Brabant uitstekend sanitair aanwezig. Mijn vrouw en dochter hechten daar veel waarde aan en ik vind het ook belangrijk dat zij comfortabel naar het toilet kunnen. Ik hoorde enkel positieve berichten, overal waar we kwamen. De campings die zijn aangesloten bij het KGC hebben een bepaalde kwaliteitsstandaard en dat zie je duidelijk terug. Je komt eigenlijk alleen op mooie plekken, waar je echt kunt genieten. Wil je weten welke campings zich hebben aangesloten? Surf dan naar https://www.kgc.nl/campings/noord-brabant/ voor een compleet overzicht.

Campings Noord Brabant: bijzonder gastvrij

Er was nog een laatste detail dat me opviel aan alle campings in Noord Brabant: de gastvrijheid. Overal waren we arriveerden werden we aangenaam ontvangen. Dan heb ik het bijvoorbeeld over de receptie, waar je vriendelijk en snel wordt geholpen. Je staat niet te lang in de rij en wordt keurig naar je plek gewezen. Je hoeft dus niet te zoeken naar het juiste veld, maar weet meteen waar je heen moet. Een ander voorbeeld is de service in het restaurant. We zijn op een aantal campings in Noord Brabant uit eten geweest en overal hebben we zeer prettig gegeten. De serveersters waren vriendelijk, het eten was goed en de gerechten kwamen snel op tafel: echt prima geregeld! Ook de andere campinggasten maken graag een praatje. Wanneer je campings in Noord Brabant bezoekt, verwacht dan meerdere uitnodigingen voor een gezellige borrel, of een avondje kaarten! Al met al hebben wij genoten van onze vakantie. We zijn hartstikke tevreden met het aanbod van de KGC en hebben eigenlijk al besloten dat we volgend jaar weer in Nederland blijven. Voor meer informatie over de verschillende campings binnen het netwerk klik je snel op bovenstaande link!

De handige campingzoeker

Ben jij op zoek naar een camping, maar weet je niet waar je heen wilt? Op bovenstaande site vind je een handige campingzoeker. Je vult in hoe je wilt overnachten, hoe lang je wilt blijven en welke faciliteiten je zoekt. Ook kun je aangeven of je liever kampeert aan de bosrand, op het open veld of aan het water. Wil je de hond meenemen, laat dat ook even weten! Vervolgens krijg je een aantal suggesties waar je een keuze uit kunt maken. Zo weet je zeker dat je campings in Noord Brabant uitkiest waar je helemaal thuis bent!