Feestartikelen voor Halloween

 Dit jaar wilde mijn vriendin en ik een feestje voor Halloween organiseren. Mijn vriendin heeft een aantal jaar in de Verenigde Staten gewoond en werd daar altijd uitgenodigd voor feestjes tijdens Halloween. Ze vond die feestjes altijd erg leuk en vond het zo jammer dat ze hier in Nederland bijna nooit gegeven worden. Het leek mij een leuk idee om een feestje te geven en stelde aan haar voor om dat met Halloween te doen. Dit vond zij een goed plan en samen begonnen we het feestje te plannen. We hadden allebei nog nooit een feestje zoals dit gegeven, maar eens moet de eerste keer zijn. Samen hadden we een lijstje gemaakt van alle mensen die we wilden uitnodigen. We kwamen op bijna dertig mensen, maar vaak kan toch niet iedereen. We hadden aan iedereen doorgegeven dat ze verkleed moesten komen. We kregen al snel veel enthousiaste reacties terug, we wisten dat het feestje in ieder geval geen flop zou worden. De rest van de taken konden we verdelen in twee groepen, namelijk eten en drinken en de decoratie. Mijn vriendin zou het eten en drinken regelen en ik de decoratie. Hiervoor bezochten we verschillende websites om inspiratie op te doen. Al snel hadden we een enorme lijst aan ideeën, daarom leek het mij verstandig om eerst te kijken wat het aanbod was aan feestartikelen in de winkels. Als ik weinig van de feestartikelen kon kopen, dan moest ik misschien het een en ander zelf maken.    

Goedkope feestartikelen via feestbazaar.nl

Na een aantal websites bezocht te hebben kwam ik terecht bij https://www.feestbazaar.nl/feestartikelen/. Hier hadden ze niet alleen erg veel verschillende feestartikelen, maar ook veel voor een goedkope prijs. Dat kwam goed uit, want we hadden al snel door dat het een duur feestje zou worden. We vonden dat beide niet erg, want we wilden allebei dat het een memorabel feestje zou worden. Op de website kon ik gemakkelijk op alle Halloween artikelen zoeken, want die hadden ze voor het gemak gegroepeerd. Dat scheelde mij veel werk met zoeken naar feestartikelen. Ik zag al snel dat ik veel verschillende feestartikelen kon kopen voor veel van de ideeën die ik had. Ik was hier erg blij mee, want dan hoefde ik niets zelf te maken en kon ik mijn vriendin helpen met het eten en drinken kopen.   

Een groot succes

De volgende dag kwamen alle feestartikelen binnen en ze zagen er allemaal goed uit. Het was een week voor Halloween en we kregen er al veel zin in. We besloten om al naar de supermarkt te gaan om eten en drinken te kopen. We waren bang dat een aantal dingen anders uitverkocht zouden zijn, dat was toch het geval. Bij een andere supermarkt konden we gelukkig de ontbrekende artikelen kopen. Twee dagen van te voren begon ik met de decoratie en mijn vriendin met het voorbereiden van een aantal gerechten. Het opzetten van de decoratie was veel werk, maar ook erg leuk om te doen. De ochtend voor het feest waren wij er helemaal klaar voor. ‘s Avonds om een uur of acht kwamen de eerste gasten verkleed aan. Van de dertig mensen kwam uiteindelijk bijna iedereen. Het was een ontzettend gezellig feestje en vaak kregen we de complimenten over de aankleding en het eten en drinken. We hebben veel spullen over, dus misschien geven we volgend jaar weer een feestje. Voor feestartikelen moet je bij feestbazaar zijn

  • Ze hebben een groot aanbod aan artikelen
  • Je kan gemakkelijk zoeken op een thema
  • De volgende dag zijn de artikelen binnen
  • Feestbazaar.nl was een stuk voordeliger dan veel concurrenten