Garagehaarman.nl voerde mijn Dsg revisie uit

Een aantal jaar geleden heb ik een heel mooie wagen gekocht die ik vervolgens helemaal zelf heb weten op te knappen. Ik heb denk ik alle onderdelen wel aangepakt, behalve de versnellingsbak. Dit was namelijk een dsg en daar heb ik niet heel veel verstand van. Op het moment dat ik mijn wagen kocht, was deze nog heel goed en hoefde ik niet naar de versnellingspak te kijken. Toen ik er echter een paar jaar in had rond gereden, merkte ik dat er toch steeds vaker haperingen ontstonden tijdens het rijden. Vandaar dat ik maar een keer een afspraak heb ingepland met de mensen van Garagehaarman.nl. Deze mensen hebben al vaker voor mij aan mijn wagen gesleuteld en daar was ik altijd zeer tevreden over. Vandaar dat ik hen ook deze keer gevraagd heb of zij een keer naar mijn versnellingsbak wilden gaan kijken. Dat wilden zij graag. Helaas kreeg ik te horen dat mijn bak behoorlijk versleten was en dat het de hoogste tijd was voor een revisie. Alhoewel dit bericht niet helemaal voor mij uit de lucht kwam vallen omdat ik al een beetje voor een Dsg revisie had gevreesd, was dit natuurlijk niet het nieuws dat ik wilde horen. Een Dsg revisie kan namelijk behoorlijk duur uitvallen en vandaar dat ik niet echt stond te springen om een Dsg revisie. Gelukkig vertelden de mensen van Garagehaarman.nl mij dat zij deze Dsg revisie tegen lage kosten konden uitvoeren. Daar had ik meteen wel oren naar en dus ben ik maar eens even gaan kijken op welke kosten ik zou moeten rekenen wanneer ik de mensen van Garagehaarman.nl mijn Dsg revisie wilde laten uitvoeren. Ik heb vervolgens nog wat andere bedrijven benaderd om te vragen wat zij in rekening zouden brengen voor een Dsg revisie en hun prijzen lagen vele malen hoger dan de prijs die ik van Garagehaarman.nl kreeg aangeboden. Dat was voor mij dus genoeg reden om met deze laatste te gaan samenwerken.

Mijn Dsg revisie werd hier tegen lage kosten heel goed uitgevoerd

Wanneer je besluit om een Dsg revisie te gaan doen, betekent dat dat je je wagen een aantal dagen naar de garage moet brengen. Het fijne aan het laten doen van een Dsg revisie bij Garagehaarman.nl is dat je terwijl zij de Dsg revisie uitvoeren, gebruik kunt maken van een leenauto. Hierdoor hoef je dus nooit zonder vervoer te zitten. Dat is voor mij ideaal want ik woon namelijk heel erg afgelegen en kan daarom mijn wagen ook niet goed missen. Na een aantal dagen kreeg ik een telefoontje van de mensen van Garagehaarman.nl en werd mij verteld dat de Dsg revisie geslaagd was en dat mijn auto weer helemaal als nieuw was. Dat was precies wat ik gehoopt had om te horen en ik ben daarna ook meteen naar de garage gegaan om mijn wagen op te halen. Ik ben heel erg tevreden over deze revisie want mijn versnellingsbak gaat weer heel soepel van de ene versnelling naar de andere. Mocht u ook merken dat u bijvoorbeeld slijtage heeft opgelopen in uw versnellingsbak, dan raad ik u aan om de mensen van Garagehaarman.nl er een keer naar te laten kijken.

Ook voor alle andere problemen aan uw wagen moet u bij deze vaklui zijn!

Wanneer er iets met uw wagen aan de hand is, raad ik u aan om een keer langs Garagehaarman.nl te gaan. Men kan u hier namelijk helpen aan:

  • een nieuwe versnellingsbak
  • nieuwe onderdelen van uw wagen
  • een periodieke keuring

Kijk snel even op Garagehaarman.nl.