Goedkoop auto folie laten aanbrengen?

Last van zonlicht achterin de auto? Laat dan auto folie aanbrengen op de ruiten van uw auto. Dit zogeheten windowfilm houdt UV-straling tegen en vermindert vervelend zonlicht. Handig voor tijdens het rijden en ideaal voor kinderen die last hebben van de zon achterin de auto. Goedkoop auto folie aanbrengen kunt u uiteraard zelf doen, of laten doen. In dat laatste geval kunt u terecht bij Cas Sign in Oldenzaal. Kom eens langs of maak telefonisch een afspraak voor het laten aanbrengen van windowfilm. Daarnaast kunt u ook bij ons aankloppen voor belettering van uw bedrijfsauto en het laten maken van banners en andere reclame. 

Voordelen van auto folie aanbrengen

Naast het tegenhouden van UV-straling en zonlicht, heeft auto folie aanbrengen op uw autoruiten nog meer voordelen. Zo barst uw ruit niet in kleine stukjes bij een ongeval of diefstal, maar blijft de ruit – hoewel gebarsten – intact. Daarnaast zorgt auto folie aanbrengen voor:

  • minder warmte in de auto
  • minder inkijk, meer privacy
  • een lager risico op inbraak

Omdat voorbijgangers niet langer kunnen zien welke voorwerpen er in uw auto liggen, verlaagt u met auto folie aanbrengen ook de kans op inbraken. Bovendien is het lastiger een autoruit in één keer te forceren als er folie overheen is aangebracht. Omdat de folie doorgaans op de zijruiten aan de voorzijde van de auto zit, heeft u meteen de meest risicovolle plek van uw auto beveiligd. Inbrekers zijn immers vaak op zoek naar waardevolle spullen die voorin de auto liggen of zijn er op uit om uw auto in zijn geheel te ontvreemden. Bij CasSign.nl kan folie worden aangebracht op alle soorten auto’s. Uiteraard wordt de folie op maat gesneden en op een nette manier aangebracht. Zo rijdt u jaren rond met deze handige folie op uw ruiten. Wellicht vraagt u zich af of het wel is toegestaan folie aan te brengen op alle autoruiten. Volgens de wet mogen de voorste zijruiten worden bekleed met dergelijke folie. Dat zorgt alsnog voor een prettiger rijbeleving en minder warmte en zonlicht, ook voor passagiers op de achterbank van de auto. Auto folie aanbrengen kunt u zelf doen, maar vereist wel een strakke werkwijze. U wilt immers niet dat er luchtbellen ontstaan onder de folie. Omdat wij al ruim vijftien jaar ervaring hebben met het aanbrengen van auto folie helpen wij u graag. Met auto folie aanbrengen heeft u voortaan een heerlijk koele auto en bent u zeker van voldoende privacy. 

Zicht in de auto

Met auto folie heeft u net zo goed zicht als u gewend bent. U kunt het autorijden met auto folie op de zijruiten vergelijken met het rijden terwijl u een zonnebril draagt. Benieuwd naar auto folie? Kom dan eens langs en ervaar zelf hoe prettig het rijdt met verduisterde ramen. Natuurlijk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het aanbrengen van windowfilm. Auto folie aanbrengen op twee zijruiten kan binnen een dag al gedaan zijn door een van onze experts. Kijk ook eens bij onze andere producten, en combineer bijvoorbeeld auto folie aanbrengen met mooie belettering van uw bedrijfswagen. U brengt uw wagen één keer langs en u bent direct klaar.