Gripzakjes

Heb jij een winkel waarin je veel kleine producten verkoopt? Of heb je een hobby waarbij je vaak kleine onderdelen gebruikt? Dan zijn gripzakjes echt een uitkomst! Deze zullen bij de meeste mensen beter bekend zijn als hersluitbare of zip lock zakjes. Wat voor naam er ook aan gegeven wordt, het gaat hierbij om plastic zakjes met een strip die het mogelijk maakt om ze steeds opnieuw te openen en te sluiten. De sluitstrip zorgt er niet alleen voor dat er niets uit een zakje kan vallen, het beschermt ook de producten die er in zitten. Er kan bijvoorbeeld geen vocht of stom bij komen. Dat maakt dat gripzakjes echt ideaal zijn voor het netjes ordenen van kleine dingetjes. Dit kan bijvoorbeeld bij jou thuis zijn, om alle verschillende kleine zaken keurig van elkaar gescheiden te houden. Maar ook voor winkels zijn ze heel erg geschikt. Ze beschikken namelijk allemaal over een gat of een sleuf om ze op te hangen aan een rek, zodat je de producten die er in zitten netjes kunt presenteren. Als jij in jouw zaak veel kleine producten te koop aanbiedt, dan zijn gripzakjes dus de ideale mogelijkheid om dit netjes te presenteren.

Verschillende soorten gripzakjes

Het is van belang om te weten dat er heel wat te kiezen valt op het gebied van gripzakjes, het is echt niet zo dat deze maar in één variant te krijgen zijn. Ze variëren bijvoorbeeld wat betreft het formaat dat ze hebben, ze zijn in vrij kleine, maar ook in grotere varianten te krijgen. Meet dus datgene op wat je er in wilt stoppen en bedenk ook hoeveel je er in wilt doen. Het maakt immers uit of je er bijvoorbeeld tien of dertig kraaltjes in wilt stoppen. Een andere manier waarop gripzakjes van elkaar verschillen, is de dikte van het plastic waarvan ze gemaakt zijn. De standaard dikte is in de meeste gevallen prima geschikt, maar wil je er bijvoorbeeld scherpe schroeven in stoppen, dan is een steviger en dikker plastic aan te raden. Je wilt immers niet dat er scheuren in komen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor volkomen doorzichtige exemplaren of varianten met een schrijfvlak, waar je op kunt schrijven wat er in zit. Tot slot verschillen gripzakjes in het ophangsysteem dat ze hebben. De meeste zijn uitgerust met een rond gaatje, maar ook een eurosleuf is een mogelijkheid. Afhankelijk van het soort rek waar jij ze aan op zou willen hangen, kun je dus een keus maken.

Ruime keus bij Vendrig Packaging

Wat voor soort gripzakjes je ook nodig hebt, bij Vendrig Packaging kun je ze altijd vinden! Je kunt bij hen terecht voor:

  • de standaard exemplaren
  • extra dikke
  • met eurosleuf
  • met schrijfvlak

Uiteraard zijn al deze verschillende opties ook nog weer verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wat echter bij ieder exemplaar zo is, is dat de sluitstrip erg sterk is. Zo is een lange levensduur van deze opbergmaterialen gegarandeerd. Niet alleen voor een ruime keus aan gripzakjes zit je bij dit bedrijf goed, je kunt bij hen ook terecht voor een diversiteit aan andere verpakkingsmaterialen. Denk dan aan dozen, enveloppen, hoezen, folie en nog veel meer zaken. Of je nu enkel iets voor je zelf netjes wilt verpakken of dat je iets moet verzenden of verhuizen, bij hen vind je altijd de juiste materialen hiervoor. Zo weet je zeker dat alles goed ingepakt zit en ook goed op de plaats van bestemming komt. Zoek jij naar goede gripzakjes of ben je op zoek naar ander verpakkingsmateriaal, Vendrig Packaging is het adres om dit te kopen!