Grootste aanbod pvc vloeren

Voor het grootste aanbod van pvc vloeren in Nederland kunt u terecht bij Lab21. Deze vloerenzaak blijft zich steeds uitbreiden met nieuwe showrooms en vestingen door het hele land. Daar vindt u het grootste assortiment vloeren. Meer dan 2.000 verschillende vloeren van meer dan 35 topmerken zijn er om uit te kiezen. Ook wat betreft pvc vloeren hebt u er meer dan genoeg keus. Denk bijvoorbeeld aan lijm, klik of visgraat pvc vloeren. Welk type vloer u ook kiest, ze zijn alle van de beste kwaliteit en verkrijgbaar voor de laagste prijzen. Het is dan ook niet gek dat Lab21 zo populair is onder de klanten. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun vloer te bestellen bij deze vloergigant. Het mooie van deze zaak is ook dat ze enkel gespecialiseerd zijn in vloeren. Daardoor weet u dat de medewerkers allemaal voldoende kennis en ervaring hebben om u te informeren over pvc vloeren. Inmiddels vindt u vestingen in Amsterdam, Zwolle, Leeuwarden, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Delft en Amersfoort. In het gehele land kunnen mensen dus gemakkelijk een showroom bezoeken om een beter idee te krijgen van de aangeboden producten. Ga ook langs bij een van de showrooms of kijk op de website voor meer informatie.

Kiezen uit groot assortiment pvc vloeren

Met een groot assortiment pvc vloeren als dat van Lab21 kan het natuurlijk wel lastig zijn om de beste optie voor uw woning te kiezen. Daarom staan er ook altijd medewerkers voor u klaar om u verder te informeren. Voor iets specifieks als pvc vloeren is dit zeker de moeite waard. Per type vloer verschilt de manier van leggen, het onderhoud en wat de sterke en zwakke punten zijn. Als u kiest uit een van onze pvc vloeren, dan kunt u kiezen uit klik of lijm pvc. Beide vloertypes hebben hun voor- en nadelen. In het kort geldt dat:

  • Bij lijm pvc de stroken bij beschadiging heel gemakkelijk plaatselijk vervangen kunnen worden
  • Bij klik pvc de vloer heel eenvoudig door uzelf gelegd kan worden
  • Lijmvloeren stabieler liggen dan klikvloeren
  • Lijmvloeren geschikter zijn in het geval dat u vloerverwarming of vloerkoeling in uw woning heeft
  • Een klikvloer alleen kan op een ongelijke(re) ondergrond. Lijmvloeren moeten koste wat kost op een volledig gelijke vloer gelegd worden

Hebt u een sterke voorkeur voor een klik- of juist een lijmvloer, dan zijn er gelukkig vaak nog wel dingen op te verzinnen. Voor een lijmvloer kunt u bijvoorbeeld de vloer door Lab21 laten egaliseren.

Een stijlvolle en flexibele vloer

Voor alle pvc vloeren geldt dat ze er bijzonder mooi uit zien en dat ze tegelijk ook heel flexibel in gebruik zijn. Daardoor bespaart u tijd en geld met het (laten) leggen en hebt u toch een prachtige nieuwe vloer in uw huis liggen. Bovendien gaan pvc vloeren erg lang mee dankzij het stevige materiaal van hoge kwaliteit. Zit u nog te twijfelen tussen laminaat of pvc? Voor veel mensen is de vochtbestendigheid van pvc vloeren een doorslaggevende factor. Met laminaat moet u erg goed oppassen met water en andere vloeistoffen op de vloer. Als het niet direct opgedweild wordt, kan de vloer er lelijk uit gaan zien. Verder is laminaat geluidgevoeliger. Wanneer u met schoenen op de laminaatvloer loopt zal dit beter te horen zijn dan op een pvc-vloer. Zo zijn er nog veel specifieke eigenschappen van ieder vloertype te noemen. De medewerkers in de showroom kunnen u hier uitgebreid over informeren wanneer u langskomt. Als het beter uitkomt kunt u natuurlijk ook even bellen of mailen. We helpen u graag om de beste vloer voor uw woning te vinden.