Haarwerken bij kaalheid

movehs - haarwerkenKaalheid bij oudere mannen is een gegeven, het is niet zo dat mensen hier bij stil staan of dit vreemd vinden en de oudere man zal dan ook niet snel voor haarwerken kiezen om een kale schedel aan het oog te onttrekken. Zelfs als een man op jongere leeftijd al te maken krijgt met dunner wordend hoofdhaar of met een terugtrekkende haargrens, zal dit niet vreemd gevonden worden en zal het niet echt in hem opkomen om hier door middel van haarwerken iets aan te gaan doen. Voor vrouwen ligt dit toch wat anders en wat gevoeliger. Vaak is het voor hen zo dat hun kapsel een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk vormt. Zij hebben bewust gekozen voor een kort of juist een lang kapsel. Ze zijn gewend om hier ‘s ochtends aandacht aan te besteden en ervoor te zorgen dat het goed in model zit en past bij de outfit die zij die dag aantrekken. Ze gebruiken het ook om een bepaalde indruk op mensen achter te laten, van vlot en spontaan tot netjes en zakelijk. Zij zullen daarom ook veel sneller voor haarwerken kiezen dan mannen. Haarverlies komt bij hen vaak veel zwaarder aan, het heeft vaak een groot effect op hun leven. Niet alleen omdat zij het zelf heel vervelend vinden om met haarverlies geconfronteerd te worden, maar ook omdat anderen hen hierdoor anders benaderen, ze worden op straat nagekeken of men neemt automatisch aan dat de kaalheid het gevolg is van chemotherapie. Haarwerken kunnen dan een goede oplossing vormen in de zin dat ze de kaalheid aan het oog onttrekken en men minder geconfronteerd wordt met de vervelende blikken en reacties van anderen. Daarnaast zorgen goede haarwerken vaak ook voor een herstel van het zelfvertrouwen, dat door haarverlies vaak toch wel een deuk heeft opgelopen.

Alopecia en haarwerken

Wanneer kunnen vrouwen nu te maken krijgen met haarverlies en de behoefte tot het gebruik van haarwerken? Dit kan zijn wanneer iemand te lijden heeft onder Alopecia. Dit is een aandoening die zowel bij mannen als bij vrouwen voor kan komen en die ervoor zorgt dat het haar uit gaat vallen. Er zijn verschillende varianten van deze ziekte, zo kan het gebeuren dat er slechts een paar kale plekken op het hoofd ontstaan, die goed te verdoezelen zijn met kleine haarwerken. Maar het kan ook gebeuren dat letterlijk al het haar op het hele lichaam uitvalt. Dus niet alleen het hoofdhaar, maar ook gezichtsbeharing zoals de baard, wimpers en wenkbrauwen, en alle overige lichaamsbeharing. Het zal voor zich spreken dat dit een zeer groot effect heeft op iemands leven en dat in dat geval alleen haarwerken niet meer voldoende zijn als oplossing. Gezichtsbeharing is immers erg belangrijk voor de gezichtsuitdrukking en als dit verdwijnt heeft dit een enorm effect op de uitstraling. Gelukkig is hier wel wat aan te doen, namelijk permanente make-up. Hiermee worden de wenkbrauwen en wimpers weer ingekleurd en met speciale tatoeagetechnieken kan er zelfs voor gezorgd worden dat het net lijkt alsof je een stoppelbaard hebt. Door dit te combineren met haarwerken, kan het zelfs zo zijn dat de meeste mensen niet zullen merken dat je aan een ziekte lijdt waardoor je al je lichaamsbeharing kwijt bent geraakt. Dat is natuurlijk wel prettig, je wilt immers niet steeds dat iedereen meteen ziet dat je aan een ziekte lijdt en je wilt ook niet steeds op straat nagestaard worden. Door te kiezen voor haarwerken en zorg je er al voor dat het veel minder op zal vallen dat jij aan Alopecia lijdt.

MoveHs biedt hoge kwaliteit

Wil jij niet langer nagestaard worden en ben je daarvoor op zoek naar haarwerken, dan is het natuurlijk belangrijk dat deze van een goede kwaliteit zijn. Je wilt immers dat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet en dat het niet te zien is dat jij een haarwerk draagt. Bij MoveHs ben je dan aan het juiste adres, zij bieden een zeer hoge kwaliteit en weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de haarwerken perfect aansluiten op jouw hoofd en passen bij jouw huid. Dit bedrijf is namelijk opgericht door iemand die zelf aan Alopecia lijdt en die heeft ervaren hoe lastig het is om hiervoor goede oplossingen te vinden. Zij bieden daarom veel verschillende soorten haarwerken aan, zodat jij een oplossing kunt krijgen die het best bij jou past. Je kunt bij hen terecht voor onder meer:

  • haarintegratie
  • semipermanente of permanente haarstukken
  • haarverlenging
  • haarwerk met antislip

Daarnaast bieden ze nog verschillende andere oplossingen. Afhankelijk van de mate van haarverlies zullen bepaalde oplossingen meer of minder geschikt voor jou zijn. In een gratis intakegesprek vertellen zij jou graag alles over de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden. Je kunt dan bovendien de verschillende oplossingen zien en voelen, zodat je een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Zij kunnen je bovendien niet alleen helpen met goede haarwerken in het geval van Alopecia, ook voor mensen die door brandwonden hun haar verloren hebben of die chemotherapie krijgen en daardoor te maken hebben met haarverlies, hebben zij goede haaroplossingen beschikbaar. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hen op of bezoek een van hun vestigingen in Boerakker, Enschede of Almere. Zij helpen jou graag met het vinden van de ideale haarwerken voor jouw specifieke situatie en zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij weer met zelfvertrouwen de straat op kunt gaan.