Het inschrijfadres bij de KVK: wat jij daarover moet weten

Het inschrijfadres bij de KVK is voor iedereen belangrijk en vooral voor ondernemers. Het is van belang om je te beseffen dat als jouw inschrijfadres hetzelfde is als jouw eigen woonadres, je problemen kunt krijgen. Let er dan ook goed op dat dit je dit kunt aanpassen als dat nodig is. Wist je dat er ook virtuele adressen zijn? Ook dat biedt soms uitkomst als je je eigen adres niet wilt opgeven.

De taken van de Kamer van Koophandel

In dit kader is het ook goed om te weten wat de precieze taken van de Kamer van Koophandel – in het kort dus de KVK zijn. Het belang is erg groot te noemen. Dat zit hem er vooral in dat ondernemers willen dat zij een professionele uitstraling hebben. Het staat natuurlijk veel mooier om jouw bedrijf op een zakelijke naam te hebben staan dan op een privénaam. En met naam bedoelen we in deze zin uiteraard adres. De taken van de Kamer van Koophandel zullen we nu nader toelichten. Daarna zal nog aan bod komen wie Easystartoffice is, wat voor diensten zij aanbieden en waarom jij daar van moet weten. De Kamer van Koophandel is natuurlijk de plek waar je heen gaat als je je gaat inschrijven. De KVK werkt voor ondernemers, het biedt informatie, voorlichting en daarnaast ook ondersteuning als het gaat om de belangrijkste thema’s op het gebied van ondernemers en ondernemerschap. Ze hebben wettelijke taken die gericht zijn op het registreren alsmede het informeren van ondernemers. Ook adviseren behoort tot het takenpakket, want een er komen dagelijks een heleboel vragen binnen bij de Kamer van Koophandel. Zie die maar eens te beantwoorden in korte tijd, want veel van de vragen moeten snel beantwoord worden. Adviseren kun je leren maar het is wel belangrijk om te begrijpen dat ieder mens weer andere behoeftes heeft dus ook op andere manieren advies nodig heeft. Niemand is gelijk en dat is maar goed ook, toch?

Meer over het inschrijfadres bij de KVK

Het inschrijfadres bij de KVK is dus van van belang. Maar wat als je niet wilt dat mensen je kunnen opzoeken, hetgeen vaak het geval is bij de eenmanszaak? Dan kun je in sommige gevallen kiezen voor een virtueel adres. Een virtueel adres in plaats van het  inschrijfadres bij de KVK is dan bijvoorbeeld bij een pand in Amsterdam of een andere grote stad, bij een industrieterrein of bij de haven. Het is maar net wat jij zelf wilt. Uiteraard zitten er kosten aan verbonden, maar niets is gratis toch? Het werkt als volgt. Easystart biedt een virtueel kantoor aan. Dat is dan geschikt voor het inschrijfadres voor de KVK, het is dan hen adres en tegen betaling kun je dat regelen via www.easystartoffice.com. Heb jij nog vragen over de Kamer  van Koophandel, Easystart of overige vragen? Laat het ons dan weten en wij zullen je vragen tijdig beantwoorden. Ook jouw ervaringen horen we graag, samen met jouw eventuele opmerkingen en aanvullingen. Hopelijk tot snel bij het volgende artikel dat wederom gerelateerd is aan het inschrijfadres bij de KVK!