Hightech vergaderruimte Utrecht

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Utrecht? Maak kennis met de werkplekken van LearnWise! Ons bedrijf verhuurt meer dan 25 werkplekken, stuk voor stuk uitermate geschikt voor vergaderingen, groepslessen, seminars of trainingen. Tafels en stoelen worden vooraf neergezet in de perfecte opstelling. Zo hoeven jullie niet te schuiven en kan de bijeenkomst direct beginnen. Wat zijn de voordelen van een vergaderruimte in Utrecht?

  • Hightech
  • Goed bereikbaar
  • Licht en ruim
  • Sfeervol en volledig verzorgd

Onze vergaderruimtes zijn allemaal volgepakt met de laatste technologieën. Zo is iedere ruimte voorzien van een handig whiteboard en een beamer. Deze beamer is eenvoudig in te stellen en kan Full-HD laten zien. Geen onscherpe foto’s, maar kristalheldere slides. Iedere ruimte biedt genoeg plek voor maximaal 25 personen. Met grotere groepen kun je dus ook bij ons terecht. Bij ons huur je een vergaderruimte in Utrecht die van alle gemakken is voorzien.  Verder zijn alle onze werkplekken goed bereikbaar. Met de auto sta je vanaf de A2 binnen 5 minuten voor de deur. Ook is er een uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer vanaf Utrecht CS. Kom je met de eigen auto, dan kunt u parkeren op de gratis parkeerruimte. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Heeft dit artikel je interesse aangewakkerd en lijkt het je leuk een vergaderruimte in Utrecht te reserveren? Neem dan contact op via http://www.learnwise.nl/lokaalverhuur. Op onze site krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare werkplekken en kom je meer te weten  over onze tarieven. Ook met eventuele vragen kun je bij ons terecht. Wil je bijvoorbeeld weten of de werkplek over bepaalde faciliteiten beschikt, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk reactie.

Vergaderruimte Utrecht: software op maat

Naast de standaard vergaderruimtes kun je bij Learnwise ook kiezen voor zogeheten technische lokalen. In deze ruimtes vind je 8 tot 16 werkplekken, waar deelnemers direct kunnen plaatsnemen achter een computer of laptop. Zodra je op de locatie aankomt, is alle benodigde software al geïnstalleerd. Je hoeft dus niet bij alle computers langs met een specifiek programma, wij zorgen dat de bijeenkomst direct kan beginnen. Toegang tot het internet is vandaag de dag essentieel. Daarom is in elke ruimte gratis Wi-FI aanwezig. Kortom: ben je op zoek naar een vergaderruimte in Utrecht waar je altijd terecht kunt, dan zijn de ruimtes van Learnwise uitermate geschikt. Ook kleine groepen zijn van harte welkom. Je betaalt niet per ruimte, maar per cursist. Kom je met slechts een aantal mensen, dan betaal je naar verhouding. Heb je een grotere groep en past het allemaal net niet in één ruimte, dan betaal je slechts een fractie meer voor gebruik van een tweede ruimte.

Faciliteiten op locatie

Een degelijke vergaderruimte in Utrecht is één ding, maar hoe zit het met de faciliteiten daaromheen? Alle werkplekken van Learnwise bevinden zich in hetzelfde pand en in dit pand zijn een aantal extra faciliteiten opgenomen. Om te beginnen ontvangt een receptioniste je groep bij de ingang. Jullie krijgen een warm welkom en worden naar jullie vergaderruimte gewezen. Het restaurant is uitermate geschikt voor een lekkere lunch, of een diner na een lange dag vergaderen. In de loungeruimte wordt gratis koffie en thee geserveerd. Wil je een werkplek reserveren? Neem dan direct contact op. Hoe eerder je iets van je laat horen, hoe groter de kans dat wij nog aan je verzoek kunnen voldoen. Zeker als je meerdere werkplekken wilt reserveren is het verstandig om op tijd te bellen. Het telefoonnummer vind je op http://www.learnwise.nl/lokaalverhuur. Een vergaderruimte in Utrecht is zo geregeld; we horen graag van je!