Hulp nodig bij het opstellen van uw cv?

U wilt zich uiteraard onderscheiden op de arbeidsmarkt. Het is dan ook van groot belang dat u een goed cv hebt opgesteld. Met uw cv laat u zien wie u bent en waartoe u in staat bent. Het bevat uw persoonlijke gegevens, uw opleidingen en uw werkgeschiedenis. In een sollicitatiebrief voegt u dan ook altijd uw cv toe. Een cv hoeft helemaal niet een lange lap tekst te zijn. Natuurlijk is het verstandig dat u een goede motivatie kunt opstellen zodat de werkgever u sneller de baan gaat geven. Maar dat is niet het belangrijkste voor uw cv. Daar gaat het erom dat u alle belangrijke gegevens hebt opgenomen. Veel mensen maken de fout door hun motivatie ook in hun cv te zetten. Maar dat verschilt per sollicitatie enorm. U kunt natuurlijk een standaardverhaaltje gaan ophouden maar als u echt graag weer aan de slag wilt, dan kunt u daar maar beter even voor gaan zitten. De kans dat u dan resultaat krijgt in plaats van bot vangt is aanzienlijk groot. Wellicht hebt u geen enkel idee hoe u een cv moet opstellen en dat vinden wij niet zo vreemd. Het is iets dat men eigenlijk niet meer leert en dat is behoorlijk zonde. Immers, hoe moet u nu ooit aan de slag als u klaar bent met uw opleiding? In principe hebt u het geleerd op de middelbare school maar die kennis is vaak vergeten en/of achterhaald. Kijkt u daarom op onze website want daar vindt u diverse voorbeelden voor het opstellen van een goede cv: lifebrander.nl. Onze website is gratis te gebruiken en ook als u gebruik wilt maken van onze services dan bent u absoluut geen dief van uw portemonnee. Neemt u eens contact met ons op en stel uw prangende vragen aan onze klantenservice. U vindt diverse informatie over het opstellen van een cv, het opstellen van een goede sollicitatiebrief, manieren om snel vacatures te vinden en ga zo maar door. Onze website helpt u snel weer aan een baan. U wilt vast en zeker snel weer aan de slag als u uw baan bent kwijtgeraakt. Het kan behoorlijk depressief werken om in de bijstand te zitten. Het werkt verlammend dus kom hier snel weer uit. Een mens is niet gemaakt om zijn leven lang niets te doen!

Uw cv moet overzichtelijk en duidelijk zijn

Wilt u graag hulp bij het maken van uw cv? Kijkt u dan eens op lifebrander.nl. Niet alleen helpen we u bij het maken van een curriculum vitae. Ook kunt u onze hulp inschakelen als u niet weet hoe u een degelijke sollicitatiebrief moet schrijven. Er zijn diverse services die u van ons mag verwachten. Voor uw gemak hebben we ze kort beschreven in de volgende opsomming:

  • U kunt allerlei boeken en brochures bestellen waarmee u kunt leren solliciteren en waarmee u tevens kunt leren om op een efficiënte manier een baan te zoeken.
  • Hebt u geen idee wat u nu moet doen sinds u bent afgestudeerd? Of bent u uw baan kwijtgeraakt en komt dat als een donderslag bij heldere hemel? Gaat u dan niet in de put zitten maar werk aan een plan. Dan kunt u vast wel wat hulp van buitenaf gebruiken. Bij ons kunt u een coach inhuren die samen met u naar uw kwaliteiten kijkt. Hij of zij helpt u een doel te vinden in het leven en helpt u met het vinden van de juiste vacature.
  • Hebt u een cv geschreven maar bent u niet helemaal zeker van uw zaak? Dan kijken we het graag voor u na. Zo nodig herschrijven we uw cv zodat het professioneler overkomt.
  • U kunt ook een cv test doen en gebruik maken van de diverse sjablonen die als voorbeelden dienen.
  • Tot slot kunt u een seminar volgen voor maar 29 euro. U hoeft er niet eens uw huis voor uit wat het is een zogenaamde “webinar”.

Wij kennen de fijne kneepjes van het vak

Hopelijk kunnen we u van dienst zijn. Tegen een kleine vergoeding helpen we u graag op weg, op zoek naar een mooie carrière. Gaat u uw ambities achterna! U moet daar wel iets voor doen want succes en geluk komen u natuurlijk niet aanwaaien. U kunt het nieuws van ons bedrijf volgen door ons blog te lezen. Wie weet steekt u daar nog handige tips van op! Hebt u verder nog vragen aan ons? Wilt u graag in persoonlijk contact met een coach komen? Of bent u benieuwd naar de prijzen? Dan kunt u uiteraard ons een e-mail sturen of opbellen. Andere manieren om het laatste nieuws te volgen zijn door u aan te melden op de gratis digitale nieuwsbrief of door onze sociale media te volgen. Zo zijn wij lid van onder andere Facebook, Twitter, Linked in en Pinterest. Volg en like ons, dan weet u direct als we nieuwe interessante blogs hebben geplaatst. We hopen voor u dat het dankzij onze hulp lukt om snel een baan te vinden. Een baan die goed bij uw opleiding en uw ambities past. Dat hebt u zeker verdiend! Ga er daarom voor en maak uw cv zo snel mogelijk op orde. Dan kunt u een prachtig cv opsturen als u gaat solliciteren. Doet u vandaag nog de cv test, dan leert u aan de hand van 21 korte vragen alles over het opstellen van de perfecte curriculum vitae!