Huur bedrijfsrecherche in

Diefstal door uw personeel komt voor in allerlei vormen en maten. Het heeft er eigenlijk lang niet altijd mee te maken dat er goederen meegenomen worden die niet tot het personeelslid behoren, maar ook op andere gebieden kan een personeelslid uw bedrijf op een bepaalde manier tegen werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Zich ziek melden om elders te werken
  • De kantjes ervan aflopen
  • Privé internetten

Heeft u het vermoeden dat een personeelslid binnen uw bedrijf dit soort “misdaden” pleegt, maar heeft u hier nog geen bewijs van? Dan is het verstand om hier de bedrijfsrecherche voor in te huren. U bent hiervoor aan het juiste adres bij het bedrijf NMS Recherche. Hier werkt de bedrijfsrecherche met een uitgebreide en uiteenlopende ervaring op dit gebied. Hij of zij kan u dus op de perfecte manier verder helpen wanneer u dat het hardst nodig heeft. Het blijft toch altijd een kwestie van vertrouwen op de mensen die u in dienst neemt, maar wanneer u denkt dat iemand die binnen uw bedrijf werkt er niet het beste mee voor heeft, dan is het natuurlijk wel zo verstandig om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Is dit ook waar u naar op zoek bent? Dan raden we u aan om vandaag nog contact op te nemen met de bedrijfsrecherche.

Meer weten over wat de bedrijfsrecherche nu precies doet

De taken die de bedrijfsrecherche voor u uit kan voeren lopen zeer uiteen en hangen ook af van de zaak die u heeft. Het plegen van diefstal vraagt tenslotte om een ander soort onderzoek dan wanneer het gaat om ziekteverzuim. Toch wilt u in al deze gevallen dat u op de best mogelijke manier geholpen wordt en dat is altijd waar de bedrijfsrecherche voor gaat. Het is voor hem of haar belangrijk dat het probleem dat u heeft met een of meerdere van uw personeelsleden zo goed mogelijk en ook zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarbij is het belangrijk om te weten dat al het bewijs dat in dit proces gevonden wordt, ook gebruikt kan worden in een eventueel proces dat u wilt starten tegen het beschuldigde personeelslid. In de meeste gevallen kunt u het bewijs echter gewoon gebruiken wanneer u het personeelslid in kwestie ontslaat. De bedrijfsrecherche van NMS Recherche kan u natuurlijk precies vertellen wat u allemaal kunt doen wanneer er een dergelijke situatie aan de orde is en we raden u dan ook zeker aan om alle mogelijkheden met de bedrijfsrecherche door te nemen. U weet dan waar u aan toe bent en wat u bijvoorbeeld zelf allemaal kunt doen.

Los problemen binnen uw bedrijf op

Wanneer u denkt dat een personeelslid de kantjes ervan afloopt of dat er misschien ernstigere zaken aan de hand zijn, dan is het belangrijk om hier actie tegen te ondernemen. Samen met de bedrijfsrecherche wordt dit een stuk makkelijker voor u. Wanneer u zelf in een dergelijke situatie zit, kan het soms lastig zijn om hier onpartijdig naar te kijken en zo dus de beste oplossing te vinden. Wanneer u dit dus samen met de bedrijfsrecherche doet, weet u niet alleen zeker dat het resultaat van het onderzoek dat uitgevoerd wordt een stuk beter zal zijn, maar ook dat er de juiste maatregelen genomen kunnen worden. Dit is waarom wij iedere werkgever aanraden om dit bedrijf altijd in uw achterhoofd te houden. Daarnaast is het ook te gebruiken wanneer er nog helemaal geen problemen zijn. Wilt u graag (nieuw) personeel laten screenen? Dan kan dat ook door de bedrijfsrecherche gedaan worden.