Ik bespaarde heel veel geld door een sim only abonnement te nemen

Het afgelopen jaar ben ik overgestapt op een sim only abonnement. Ik had namelijk altijd weer de pest in als ik de factuur van mijn provider kreeg omdat ik altijd gigantische bedragen moest betalen. Ik had namelijk twee jaar geleden net iets te snel de beslissing gemaakt om over te stappen op een provider die mij gouden bergen beloofde, maar waarvan in de praktijk maar heel weinig terechtkwam. Ik kreeg een heel onhandige telefoon en deze heeft mij heel veel geld gekost. Daar werd ik niet beter van en daarom was ik blij dat ik uiteindelijk eindelijk kon overstappen op een beter abonnement. Omdat ik niet weer in de val gelokt wilde worden, ben ik gaan kijken of ik een goede sim only aanbieding kon vinden. Ik hoefde namelijk niet weer een nieuwe telefoon omdat ik een oude van mijn broer kon overnemen. Deze telefoon werkte nog steeds heel erg goed en ik had ook geen behoefte om met de nieuwste telefoon te gaan rondlopen en dus heb ik gekozen om enkel een sim only abonnement te nemen. Wanneer je vandaag de dag op zoek gaat naar een goede aanbieding voor een sim only abonnement, dan kun je uit heel veel opties kiezen. Dat is enerzijds heel erg handig, maar anderzijds is het ook lastig omdat je op deze manier al snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Het is daarom ook goed om te weten dat je op het internet sites kunt vinden waar je alles over diverse sim only abonnementen kunt vinden. Dat maakt het heel eenvoudig om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Voor mij hielp dit heel erg omdat ik zo heel snel kon zien waar ik bijvoorbeeld de meeste belminuten kon krijgen en waar ik de meeste data kon krijgen.

Via deze site regelde ik mijn nieuwe sim only abonnement

Toen ik eenmaal op het internet op zoek ging naar mogelijkheden voor een sim only abonnement, kwam ik al heel snel terecht op de pagina van Simonly.com. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, kun je hier bekijken waar je een goede sim only deal kunt sluiten. Ik had al heel snel in de gaten dat ik heel veel geld kon gaan besparen wanneer ik op sim only overstapte en dus ben ik gaan kijken waar ik een voor mij goede deal kon sluiten. Ik gebruik tamelijk veel data voor mijn telefoon en ik bel niet heel veel, dus was het voor mij belangrijk om vooral veel data te kunnen inkopen voor een lage prijs. Via Simonly.com kun je zien waar je veel belminuten kunt kopen en waar je moet zijn wanneer je veel data verbruikt. Voor mij was het op deze manier heel eenvoudig om te zien waar ik moest zijn wanneer ik veel geld wilde besparen. Ik ben uiteindelijk overgestapt naar een andere provider en daardoor bespaar ik nu vele tientallen euro’s per maand. Ik had gewild dat ik dit veel eerder had geweten want dit had mij veel geld kunnen besparen.

Ik ben zeer enthousiast over deze site

Ik ben heel blij dat ik Simonly.com gevonden heb want door deze site heb ik een heel goede deal weten te sluiten. Genoeg reden dus om even in de pen te klimmen om u er ook even op te wijzen. Kortom:

  • deze site is ideaal voor mensen die willen overstappen van telefoonabonnement
  • hier krijgt u altijd de beste deals te zien
  • u kunt via deze site eenvoudig en snel overstappen

Kijk voor meer informatie even op Simonly.com.