Is een ondergrondse container misschien iets voor u?

Bij ons in het dorp hebben wij een pleintje waar een aantal restaurants en cafés gevestigd zijn. Het fijne aan dit pleintje is dat het een heel sfeervol geheel is, maar het nadeel is dat wij vaak merken dat er afval blijft liggen van mensen die op het pleintje gerecreëerd hebben. Wij hebben daarom gekeken of wij als ondernemers een oplossing konden vinden voor dit probleem. Wij hadden namelijk van de gemeente te horen gekregen dat wij zelf iets aan dit probleem moesten doen omdat wij ook zelf de uitbaters van het pleintje waren. Daar konden wij wel inkomen en dus hebben wij gekeken wat wij moesten doen om van al het afval af te komen. Prullenbakken plaatsen zou niet veel zin hebben want die stonden er al, maar deze dingen waren altijd vol. Vandaar dat wij besloten hebben om een ondergrondse container te laten plaatse. Dat zou namelijk het meest geschikt zijn voor het pleintje omdat je met een ondergrondse container zoveel mogelijk ruimte kon besparen terwijl je juist wel heel veel afval in een ondergrondse container kwijt kunt. Ik ben daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij een goede ondergrondse container wilden vinden en ik heb toen allerlei bedrijven benaderd om te horen of zij ons misschien aan een goede ondergrondse container konden helpen. Wij moesten het allemaal zien te redden met een tamelijk beperkt budget en dus moesten wij goed zien te achterhalen waar wij het beste geholpen konden worden. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste naar de site van milieuservicenederland.nl konden gaan. Deze site heeft namelijk vele mogelijkheden beschikbaar en wij zagen dat wij hier voor een goede prijs een ondergrondse container konden regelen. Wij hebben daarom al heel snel contact opgenomen met de mensen van deze site omdat wij graag zo snel mogelijk een ondergrondse container wilden laten plaatsen. De zomer stond namelijk weer voor de deur en het zou fijn zijn om dan de ondergrondse container geplaatst te hebben. 

Wij zijn erg tevreden over onze ondergrondse container

Wij hebben inmiddels onze ondergrondse container laten plaatsen en dat is ons heel goed bevallen. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij in deze ondergrondse container heel veel meer afval kwijt kunnen en wij zien dan ook dat ons pleintje er heel veel schoner uitziet. Wij merken ook dat er daardoor meer mensen naar onze restaurants en cafés komen en dus kunnen wij niet anders dan zeggen dat wij heel tevreden zijn over het feit dat wij hier een ondergrondse container hebben besteld. Vandaar dat wij ook een recensie over dit bedrijf wilden schrijven want hier kunt u echt goede zaken doen. 

Wilt u ook van uw afval af?                                

Als u ook een ondergrondse container wilt bestellen en laten plaatsen, of in het algemeen van uw afval af wilt, dan raad ik u aan om:

  • Even naar milieuservicenederland.nl te surfen 
  • Te bekijken wat deze firma u allemaal te bieden heeft
  • Een container via deze site te bestellen 

Ik hoop dat u ook net zo goed geholpen zult gaan worden als dat wij geholpen zijn.