Is een virtuele maagband iets voor u?

Als ik vandaag de dag naar foto’s van mezelf kijk van tien jaar geleden, kan ik bijna niet geloven dat ik dat ben. U moet namelijk weten dat ik vroeger heel erg stevig was, als we niet willen zeggen dat ik heel dik was. Ik at namelijk de hele dag door en eerst maakte het mij niet veel uit dat ik daardoor behoorlijk in gewicht aankwam, maar na een tijd vond ik het heel vervelend worden dat ik eigenlijk niet meer kon stoppen met eten. Ik bleef altijd maar een hongerig gevoel houden en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om iets aan mijn overgewicht te doen. Ik heb toen allerlei dingen geprobeerd, maar ik vond het uitzonderlijk moeilijk om de kilo’s kwijt te raken. Ik ben daarom op een gegeven moment hulp gaan zoeken en ik heb toen gekeken naar de mogelijkheden om een virtuele maagband te laten zetten. Ik had namelijk geen zin om iets anders dan een virtuele maagband te laten plaatsen want dat zou een forse medische ingreep zijn en daar zat ik niet op te wachten. Een virtuele maagband sprak mij echter heel erg aan en ik ben daarom blij dat ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om een virtuele maagband want dit zou uiteindelijk mijn redding worden. Ik heb namelijk een virtuele maagband laten zetten door middel van hypnose en dat is mij heel goed bevallen. Ik ben in contact gekomen met een specialist toen ik op het internet meer informatie ging zoeken over een virtuele maagband. Ik wilde graag weten of dit iets voor mij zou zijn en ik heb toen gemerkt dat dit het geval was. Ik heb toen gekeken naar de opties om bij mij in de buurt een virtuele maagband te laten zetten en ik heb toen op de site van hypnose-praktijk.nl gezien dat er veel specialisten in mijn stad te vinden waren. Dat was uitermate prettig omdat ik op deze manier snel een keer een afspraak kon gaan maken om te horen of een virtuele maagband misschien iets voor mij zou zijn. Mocht u daarom ook een virtuele maagband willen laten zetten, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. 

Een virtuele maagband kan u heel goed helpen om af te vallen 

Ik ben in contact gekomen met mijn behandelaar en ik heb hem laten weten dat ik graag een virtuele maagband wilde plaatsen. In principe wilde ik natuurlijk graag afvallen en mijn therapeut wist dit ook heel goed te verwoorden. Het doel was dus niet om een virtuele maagband te plaatsen, maar om af te vallen en een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Ik ben daarom blij dat ik onder behandeling ben gegaan want dit doel hebben wij uiteindelijk heel goed weten te halen. 

Ik voel mij heel veel beter

Ik ben inmiddels vele tientallen kilo’s kwijt en ik ben heel blij dat ik mij heb laten behandelen bij hypnose-praktijk.nl omdat:

  • Ik hier de steun vond die ik nodig had
  • Ik de strijd met de kilo’s aan kon gaan 
  • Ik mij inmiddels heel veel beter voel

Meer weten? Kijk dan ook even op de site.