Kantoorinrichting om werk te kunnen doen

Wie op een kantoor werkt, weet dat de kantoorinrichting erg belangrijk is. In de eerste plaats is dat het geval om het werk goed te kunnen doen. Achter een computer werken gaat lastig als er geen bureaus of tafels aanwezig zijn en geen stoelen om op te zitten. Voor alle medewerkers moet er dus een zitplek zijn, zodat zij ook daadwerkelijk hun werktaken uit kunnen voeren. Is er een algemene vergaderruimte aanwezig, dan moet deze ook zo ingericht worden dat daar voldoende plaats is en dat iedereen elkaar goed kan zien, dat komt het gesprek wel ten goede. Bij kantoorinrichting moet je bovendien ook denken aan eventuele ontvangst- of wachtruimtes voor gasten die je ontvangt. Een tafeltje om wat lectuur op te leggen en wat stoelen of bankjes mogen daar zeker niet ontbreken. Wat je ook eigenlijk altijd wel nodig zult hebben, zijn kasten om het nodige papierwerk in op te slaan. Bij dit alles is het van belang om de gezondheid van werknemers in het oog te houden. Zo is veel moeten bukken bijvoorbeeld niet bevorderlijk, dus veelgebruikte mappen op de onderste plank neerzetten is niet handig. Ook kan ergonomische kantoorinrichting, zoals bureaustoelen, goed van pas komen om werkgerelateerde gezondheidsklachten zoveel mogelijk te voorkomen.

Kantoorinrichting voor inspirerende werkomgeving

In de tweede plaats is kantoorinrichting van belang in het creëren van een fijne werkomgeving. Dit wordt helaas nog wel eens over het hoofd gezien, maar het realiseren van de juiste sfeer en uitstraling is toch ook echt van belang! Dat geldt ten eerste natuurlijk voor jouw werknemers. Als zij zich op hun gemak voelen op hun werkplek, als alles een mooie uitstraling heeft, dan zullen zij vrolijker en daardoor gemotiveerder en meer geïnspireerd zijn. Voor het behalen van goede bedrijfsresultaten is dit dus zeker belangrijk! Maar er is nog een reden voor het in het oog houden van de juiste uitstraling van de kantoorinrichting en dat is de indruk die je hiermee maakt op mensen die je op kantoor ontvangt. Ontvang jij daar regelmatig zakenrelaties, opdrachtgevers of klanten, dan wil je natuurlijk professionaliteit uitstralen, maar je wilt ook dat de uitstraling past bij jouw bedrijf. Kies je bijvoorbeeld voor hip of voor klassiek? Dit speelt zeker een rol in wat voor indruk jij maakt en hoe mensen jouw bedrijf zien. Ook dat is dus zeker een punt om in de gaten te houden bij de kantoorinrichting!

KATO zorgt voor juiste interieur

Heb jij een klein bedrijf en heb jij ook voor interieur, dan kun je waarschijnlijk zelf wel aan de slag gaan met jouw kantoorinrichting. Maar wat als je nu helemaal geen gevoel hebt voor het creëren van een mooie stijl of wat als je een heel groot bedrijfspand hebt dat ingericht moet worden? Dan ben je bij KATO aan het juiste adres! Zij hebben al vele jaren ervaring met het inrichten van bedrijfspanden en kunnen iedere gewenste ruimte van een prachtige inrichting voorzien! Of het nu gaat om de kantoorinrichting of om het inrichten van de wachtruimte, de kantine, de directiekamer of de ontvangstkamer, zij kunnen jou altijd helpen! Bij het inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes maken zij gebruik van producten van onder meer de volgende merken:

  • Gispen
  • Pedrali
  • Casala
  • Montis
  • Dataflex

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden, kun je het best even een bezoekje brengen aan hun website. Daar vind je vele foto’s van ruimtes die zij in het verleden ingericht hebben. Ook kun je een bezoek brengen aan hun showroom, waar je zelf het verschil tussen verschillende interieurs kunt ervaren. KATO Kantoorinrichting & Projecten is dus de juiste keus voor het interieur van jouw bedrijf!