Keuring elektrische installatie

Holland Building Maintenance biedt ervaren en deskundige inspecteurs voor een keuring elektrische installatie. Voor ieder huis is een goede keuring eens in de zoveel tijd noodzakelijk. Ook als de woning net gebouwd is. Daarom is Holland Building Maintenance voornamelijk actief voor woningcorporaties of andere woningorganisaties. Grote groepen als de Vereniging van Eigenaren huren vaak een professioneel bedrijf in om de veiligheid goed te laten controleren. Zo is Holland Building Maintenance ook inzetbaar voor meerdere keuringen en geven zij ook certificaten zodra de woningen voldoen aan de hiervoor bestemde eisen. Veiligheid staat bij hen op nummer een en zij staan garant voor een onafhankelijke inspectie bij een keuring elektrische installatie. Het is geen ramp als uit de keuringen nog veel kritische punten komen. Deze worden aangepakt als verbeterpunten waar nog aan gewerkt moet worden. Zeker als het gaat om oude woningen is er een kans dat er mankementen zijn. Na het uitvoeren van de keuring elektrische installatie zal de inspecteur met u de verbeterpunten doornemen. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies die de veiligheid kunnen waarborgen van de woning. Dit wordt gedaan voor alle woningbezitters, huurders en verhuurders. Alle partijen zullen gebaat zijn bij een positieve rapportage van Holland Building Maintenance. Via de website nta8025.nl leest u meer informatie over hun werkwijze en wat zij nog meer kunnen betekenen voor de veiligheid van woningen.

Wat houdt een keuring elektrische installatie in

Een woning zonder elektriciteit is niet meer mogelijk in deze tijd. Des te noodzakelijker is een keuring elektrische installatie vandaag de dag nu elektriciteit door gehele panden zijn aangesloten. Allemaal voor verschillende gebruikswijzen. Een deskundige weet het beste waar op gelet moet worden en welke plekken juist nauwkeurige inspecties nodig hebben. Zelf staan we er niet bij stil wanneer en hoe wij de elektriciteit gebruiken. Een elektrische inspecteur is hier meer van op de hoogte en weet u te adviseren in het gebruik van de elektriciteit. Dankzij de keuring elektrische installatie wordt niet alleen uw woning veiliger maar ook uw gebruik. Punten die worden doorgenomen zijn:

  • Isolatiewaarden
  • Veiligheidsaarding
  • Aanrakingsgevaar
  • Aansluitingen
  • Elektra en natte ruimtes

Op transparante wijze voeren de inspecteurs de keuringen uit door uw woning. Stel gerust ook uw vragen aan ze. Zij staan open voor vragen en suggesties van de klanten, allemaal om de optimale veiligheid van uw woning te garanderen. Meerdere aspecten worden meegenomen in de rapportage voor deze keuring elektrische installatie. Naast deze keuring is Holland Building Maintenance ook inzetbaar voor andere keuringen. Kijk op de website nta8025.nl om meer te weten te komen over de werkwijze van de inspecteurs van Holland Building Maintenance.

De werkwijze bij de inspecties

Op transparante en toegankelijke wijze gaan de inspecteurs aan de slag met een keuring elektrische installatie in uw woning. Hun bedoeling is dat u werkelijk ook iets met de bevindingen kunt. Ze zullen allemaal praktisch genoeg zijn zodat duidelijk is wat er aangepakt moet worden. Dit geldt ook voor de andere keuringen die uitgevoerd worden door Holland Building Maintenance. Alle inspecteurs zijn gecertificeerd en onafhankelijk, waardoor een kwalitatief veiligheidsonderzoek uitgevoerd kan worden. Mocht u graag uw aanvullende onderzoeken willen laten doen, dan kan dat natuurlijk. Veel van deze onderzoeken staan vermeld op de website nta8025.nl. Zo kunt u een of meer van de volgende keuringen toevoegen aan de inspectie:

  • Gasinstallatie
  • Waterinstallatie
  • Brandveiligheid
  • Energielabel
  • CV boiler controle

Wanneer u in gesprek gaat met Holland Building Maintenance over een keuring elektrische installatie kunt u gerust vragen welke inspecties nog meer nuttig kunnen zijn voor de woningen die vallen onder uw corporatie. Samen met onze specialisten gaat u bekijken hoe uw woning van nog betere veiligheid voorzien kan worden en hoe u naar een erkend KIWA-certificering toe kunt werken.