Kies voor een veiligheidsnet voor de trampoline

Al enkele maanden waren mijn kinderen bezig om ons zover te krijgen om een trampoline in de tuin te plaatsen. Een van hun vriendjes had een trampoline in de tuin staan en ze vonden het fantastisch om daar op rond te springen. Dit begrepen wij natuurlijk heel erg goed als ouders, maar we vonden het toch wel een eng idee om een trampoline in de tuin te hebben staan. Je kunt je kinderen toch niet altijd in de gaten houden en we hadden toch echt wel verhalen gehoord over verschrikkelijke ongelukken die hiermee kunnen gebeuren. We wilden dus zeker weten dat het helemaal veilig was en ik ben hiervoor dan ook online gaan kijken naar wat de mogelijkheden allemaal waren. Zo kwam ik terecht op de website trampolines.nl. Niet alleen verkopen ze hier allerlei soorten trampolines, maar ook voor een veiligheidsnet voor de trampoline zit je hier helemaal goed. En die hebben ze hier echt voor alle soorten trampolines.

  • Rond
  • Rechthoekig
  • Ingraaf

Als jij ooit al eens een trampoline voor je kinderen hebt gekocht, dan weet je dat er meer dan een soort trampoline is en daar is het aanbod op het gebied van een veiligheidsnet voor de trampoline natuurlijk ook op aangepast. Met dit in gedachten, voelden we ons dan ook een stuk beter om voor een trampoline in de tuin te gaan. Toen onze kinderen dan ook weer de vraag stelden of ze een trampoline in de tuin mochten hebben, was het antwoord dan ook eindelijk ja. Natuurlijk waren ze hier ontzettend blij mee.

Het kopen en plaatsen van een veiligheidsnet voor de trampoline

We zijn samen met de kinderen eens gaan kijken op de website trampolines.nl om te kijken waar ze nu de voorkeur voor hadden. Natuurlijk moest het een grote trampoline worden waar ze allemaal tegelijk op konden springen. Dit vonden wij geen enkel probleem. Toen we naar een veiligheidsnet voor de trampoline gingen kijken, werden ze iets minder enthousiast. Hun vriendje had namelijk een trampoline zonder een veiligheidsnet voor de trampoline en zij wilden precies hetzelfde hebben. We hebben ze toen verteld dat als ze geen veiligheidsnet voor de trampoline wilden hebben er ook geen trampoline zou komen en dat vonden ze een nog slechter idee. We hebben kort daarna de bestelling geplaatst op de website trampolines.nl. De service hier is absoluut geweldig. Niet alleen hebben ze een zeer ruim assortiment waar je een keuze uit kunt maken, maar de bestelling werd ook binnen een zeer korte tijd verzonden. Voor we het wisten hadden we de trampoline al in de tuin staan!

Ga altijd voor veiligheid

Nu we de trampoline in de tuin hebben staan, ben ik helemaal blij dat de gekozen hebben voor een veiligheidsnet voor de trampoline. Kinderen hebben toch niet altijd in de gaten wat zij nu precies aan het doen zijn en het gebeurt dan ook regelmatig dat ze tegen het veiligheidsnet voor de trampoline aanspringen. Het idee dat ze dan ook naast de trampoline terecht hadden kunnen komen probeer ik dan te negeren. Ik moet zeggen dat de kinderen wel echt heel erg blij zijn met de trampoline en daardoor vinden wij als ouders het ook een stuk minder erg dat dit ding in de tuin staat. Zeker in het weekend en op zonnige dagen zijn ze soms uren op de trampoline te vinden. Inmiddels heb ik ze er ook al op betrapt dat ze soms gewoon rustig een boek zitten te lezen, maar er wordt in ieder geval optimaal gebruik van gemaakt!