Kinderkapper Amsterdam – voor meer dan alleen een hip kapsel met een lach

Onze tweeling van vijf jaar komt al een klein tijdje bij de kinderkapper Amsterdam. Waar zij in het begin wat huiverig waren voor de kapper en zelfs een beetje angst hadden voor de schaar die zo dicht in de buurt van hun oren kwam, zo vrolijk en blij zijn ze als we nu langs wendys-kinderkapsalon gaan. De kapsalon heeft een vrolijke en een bijna huiselijke uitstraling. De kapsters kunnen geweldig goed met kinderen omgaan en spelen professioneel in op elke emotie die kinderen kunnen hebben. Verdriet, angst, hyperactief, opstandig: de kapsters van kinderkapper Amsterdam draaien hun hand er niet voor om! De stoelen, waar de kinderen in geknipt worden, hebben de vorm van een auto met stuur. Het stuur dat ook echt kan draaien vormt de perfecte afleiding tijdens de knipbeurt. En voor de wachtende kinderen heeft de kapsalon een speelhoek ingericht. De speelhoek is voorzien van de nieuwste en leukste speelgoed. En alsof dat nog niet genoeg is: het speelgoed waar de kinderen mee spelen kan besteld worden bij de salon voor eigen gebruik. Kinderen willen bijna niet meer geknipt worden. Bijna. Want de kinderstoelen en de kapsters blijven het leukste van de hele salon van kinderkapper Amsterdam!

Wekelijks knutseluurtje bij de kinderkapper Amsterdam

Ik was dan ook enorm verbaasd toen ik er na het tweede bezoek aan de salon achter kwam dat de kinderkapper Amsterdam elke week een knutseluurtje organiseerde. De kapster die de meiden knipte vertelde er zo enthousiast over dat de tweeling meteen vroeg of ze alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft mee mochten doen aan de volgende creatieve activiteit. Het knutseluurtje zou een half uur later beginnen, maar ik moest nog boodschappen doen. Ik vertelde de kinderen dat ze het eerstvolgende knutseluurtje erbij mochten zijn. De medewerkster van kinderkapper Amsterdam stelde echter voor om mee te doen aan dit knutseluurtje terwijl ik in de tussentijd de boodschappen ging doen. Wat kan een drukke moeder zich nog meer wensen? Het knutseluurtje bij de salon hield het volgde in:

  • Elke week een ander thema;
  • Samen een knutselwerkje maken;
  • Gezellige sfeer en muziek;
  • Een hapje en een drankje.

Na een kleine drie kwartier kwam ik terug bij de kapsalon om de meiden in een geweldige concentratie aan te treffen. Ze waren een kroontje in elkaar aan het knutselen en waren voorzien van een glas siroop en een zakje chips. De salon had de meiden niet blijer kunnen maken. De medewerkster van de salon vertelde dat de meiden zich enorm vermaakten en dat ze ook heel zoet waren geweest. Met een mooie kroon op hun hoofdjes huppelden ze de zaak van de kinderkapper Amsterdam uit. Ik kon het niet geloven. De meiden blij en ik blij!

Ook voor volledig verzorgde, gezellige kinderfeestjes

Ik kon mijn oren dan ook niet geloven toen de kapster vertelde over de mogelijkheid om kinderfeestjes te houden in de kinderkapsalon. Een kinderfeestje bij de kinderkapper Amsterdam is geschikt voor acht kindjes en houdt het volgende in:

  • Een prachtige haarcoupe;
  • Mooie en feestelijk schmink;
  • Diadeem versieren;
  • Kinderdisco met vrolijke liedjes;
  • Volop hapjes en drankjes;
  • Een heerlijk ijsje als afsluiter.

Toen de tweeling te horen kreeg dat de kinderkapper Amsterdam ook kinderfeestje organiseert, raakten ze helemaal enthousiast. Ze sprongen en dansten en vroegen of zij hun kinderfeestje bij de salon mochten houden. Hun verjaardag zou over twee maanden voor de deur staan dus dat was wederom een ideale optie! Ik heb ter plekke een reservering gedaan voor een kinderfeestje. Wie kan dat verzinnen? Een kinderkapper met een speelhoek, een winkeltje, wekelijkse knutseluurtjes en waar je kinderfeestjes kan houden? Het kan allemaal bij https://wendys-kinderkapsalon.nl/kinderkapper-amsterdam.