Lekker wandelen in de sneeuw via de winterwandelreizen van Roy van Langen

Als je een fan bent van wandelen, dan is het uiteraard een goed idee om te kiezen voor een wandelvakantie. Je kunt dan lekker wandelen in de vrije natuur en je geest lekker leeg maken. Hoe langer je wandelt, des te leger je geest ook wordt. Op den duur zijn alle zorgen uit je hoofd verdwenen en ben je alleen nog maar bezig met de volgende stap die je zet. Op dat punt kun je je gedachten lekker laten afdwalen. Er is niets fijner dan al mediterend wandelen. Je gedachten kunnen in een soort free flow alle kanten op, zonder dat ze echt ergens aan vast blijven plakken. Als je piekert, dan gaan je gedachten steeds terug naar een bepaald onderwerp. Dit laat je dan niet meer los. Maar als je eenmaal een paar dagen hebt gewandeld, dan zitten die gedachten vaak nergens meer aan vast. Je kunt dan gewoon vrij associëren waarbij de ene gedachte naadloos overgaat in de andere. Dit alles terwijl je geniet van schitterende uitzichten in de bergen. Maar als je een dergelijke vakantie wilt ervaren, dan moet je uiteraard nog wel even een mooie wandelvakantie boeken. Je kunt dit in de zomer doen, maar je kunt ook voor een van de avontuurlijke winterwandelreizen kiezen van Roy van Langen. Je hebt ongetwijfeld al vaak genoeg in de bergen gelopen of in de vrije natuur in de zomerperiode. Maar in de winter door de sneeuw wandelen is misschien iets dat je nog nooit gedaan hebt. Daarom is het voor de verandering een idee om te kiezen voor deze winterwandelreizen van Roy van Langen. Je kunt dan genieten van een verzorgde wandelreis en daardoor heb je juist genoeg tijd om lekker te ontspannen. Roy zorgt voor de route en begeleidt je door de sneeuw. Hij weet precies waar het veilig is en waar je naartoe moet. Dat is voor een eerste vakantie in de sneeuw uiteraard wel fijn, want dan hoef je die zorgen nog niet op je eigen schouders te torsen. Jij kunt je overgeven aan het moment en genieten van de natuur om je heen. Daarnaast heb je tijdens zulke verzorgde winterwandelreizen uiteraard ook de ruimte om je gedachten te laten varen. Als je je steeds druk moet maken om de route, de tijd, de weg waar het veilig is, et cetera, dan kun je je gedachten niet lekker vrij laten stomen. Daarom zijn de winterwandelreizen van Roy juist zowel comfortabel als avontuurlijk. Wat dat betreft zorgt Roy met zijn winterwandelreizen voor de perfecte balans tussen avontuur en comfort. 

Lekker wandelen in de sneeuw via de winterwandelreizen van Roy van Langen

Kijk snel op royvanlangen.nl voor informatie over de winterwandelreizen

Mocht je meer willen weten over de leuke winterwandelreizen, dan kun je terecht op de bovenstaande website. Hier vind je alles wat je moet weten voorafgaand aan de winterwandelreizen. Zo vind je bijvoorbeeld ook de nodige informatie over de kleding en dergelijke die je tijdens de winterwandelreizen bij je moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Een goede (waterdichte) wandelbroek
  • Wandelschoenen
  • Rugtas met voldoende inhoud

Boek je reis via de site

Op de site kun je zien welke reizen er op de planning staan en of er nog plekken beschikbaar zijn. Vervolgens kun je je reis dus ook meteen boeken.