Leren pantoffels als cadeau

Mijn moeder heeft sinds een paar jaar een nieuwe vriend. Ze was al een tijdje op zoek naar een nieuwe relatie en ze leerde Jaap kennen via de kerk. Mijn moeder deed destijds veel vrijwilligerswerk bij de kerk. Samen met veel andere vrijwilligers hadden ze een weekendje georganiseerd op Texel. Dat deden ze elk jaar en iedereen die mee wilde gaan kon mee, daar leerde ze ook Jaap kennen. Ze had Jaap wel vaker gezien in de kerk, maar dit was de eerste keer dat ze met hem sprak. Er was meteen een connectie en Jaap was ook opzoek naar een nieuwe relatie. Zijn vrouw was een aantal jaren daarvoor overleden en hij wilde graag weer een relatie beginnen. Mijn moeder en Jaap hadden een erg leuk weekend op Texel. Na die eerste ontmoeting gingen ze vaak op een date en een jaar later werden ze een vast koppel. Ik heb Jaap een regelmatig ontmoet en het is een heel aardige kerel. Ik ben erg blij voor mijn moeder en voor Jaap. Het is namelijk niet altijd gemakkelijk om een nieuwe relatie te starten als je al wat ouder bent. Mijn moeder was al een tijdje aan het zoeken, maar wilde liever niet iemand via internet ontmoeten. Gelukkig ontmoette ze iemand via de kerk. Ik ben diverse keren bij Jaap op bezoek geweest, vaak om te eten en het viel mij op dat hij altijd op pantoffels liep in huis. Ik weet dat veel mensen liever niet hebben dat er met schoenen in huis worden gelopen, Jaap heeft dat ook liever niet. Ik denk dat het ondertussen een gewoonte is geworden. Zelfs als hij naar de winkel op de hoek liep, dan ging hij op zijn pantoffels. Op de markt had ik leren pantoffels gezien en ik dacht dat hij die goed kon gebruiken. Ik had gezien dat zijn paar al wat versleten raakte en het leek mij een goed idee om leren pantoffels voor zijn verjaardag te kopen.  

Online leren pantoffels gekocht

Toen ik een keer op visite was keek ik in zijn pantoffels om zijn maat te zien. Voor de zekerheid vroeg ik aan mijn moeder of zij de leren pantoffels een leuke idee vond en dat vond ze. Daarna ging ik naar de markt waar ik al een keer de pantoffels had gezien. Bij de kraam kon ik de leren pantoffels goed bekijken, maar ik vond ze een beetje tegenvallen. Ik begon te twijfelen of het een goed cadeau voor hem zou zijn. Ik besloot om online te kijken of ik een mooi paar konden vinden. Ik vond uiteindelijk een mooi paar op shepherd-pantoffels.nl. Deze leren pantoffels zagen er erg goed uit. Volgens de website werden ze met de hand gemaakt en gebruikten ze schapenwol. Ik besloot om een paar te bestellen, ik kon ze nog altijd terugsturen als ik niet tevreden was.   

Jaap was erg blij

De volgende dag kreeg ik de leren pantoffels binnen en ze zagen er goed uit. Je kon zien dat het goede kwaliteit was en dat ze comfortabel zouden zitten. Ik pakte het cadeautje in en nam het de volgende week mee naar Jaap zijn verjaardag. Hij was erg blij met zijn cadeau en deed ze meteen aan. Hij heeft ze nu een tijdje en mijn moeder zegt dat hij ze dagelijks gebruikt en dat hij er erg blij mee is. De leren pantoffels van Shepherd waren een geslaagd cadeau

  • De pantoffels worden met de handgemaakt en zijn van goede kwaliteit
  • Het schapenwol zorgt ervoor dat de voeten warm blijven
  • De pantoffels zitten erg comfortabel