Met de taxi naar Schiphol

Mijn vrouw en ik zijn dit jaar getrouwd en wij wilden graag op huwelijksreis naar Zuid Amerika. Wij wilden graag iets speciaal van deze reis maken, daarom besloten wij om vijf weken te reizen door verschillende landen. Wij wisten dat dit een dure reis zou worden, maar gelukkig konden wij een goedkope ticket boeken. Helaas moesten wij zeer vroeg in de morgen vliegen, waardoor wij niet met de bus naar Schiphol konden gaan. Wij besloten om met een taxi naar Schiphol te gaan, zodat wij comfortabel onze reis konden starten. Via de website Schipholtaxi.com konden wij voor een goede prijs een taxi reserveren en besloten dit direct voor de terugweg te doen. De taxirit bij dit bedrijf was prima geregeld en op de terugweg stond netjes de taxi weer voor ons klaar. Mijn vrouw en ik zijn een paar maanden geleden getrouwd en wilden graag een mooie reis maken na ons huwelijk. Wij besloten om de bruiloft iets minder groot te vieren, zodat wij langer op reis konden. Wij waren allebei nog nooit in Zuid Amerika geweest en dit leek ons een leuke bestemming voor de reis, maar dan wilden wij wel lang weg, zodat wij veel landen konden bezoeken. Wij hadden een ticket kunnen boeken voor een goede prijs, maar dan moesten wij wel met de taxi naar Schiphol. Wij gaan normaal altijd met de bus naar het vliegveld, maar vanwege de vertrektijd bleek dit niet mogelijk. Wij wilden zeker weten dat wij de vlucht zouden halen, daarom besloten wij om met de taxi naar Schiphol te gaan. Normaal is het ook mogelijk om je auto in de buurt van Schiphol te parkeren, maar aangezien wij vijf weken zouden gaan, zou dit erg duur worden. Met een taxi zouden wij zeker weten dat wij op tijd voor onze vlucht zouden zijn en hoefden wij niet te stressen.

Een taxi naar Schiphol gereserveerd

Toen wij online zochten voor een taxi naar Schiphol, zagen wij al dat de prijs veel kan verschillen bij bedrijven. Wij wilden Met de taxi naar Schipholgraag een taxi voor de heen- en terugweg boeken en dat was bij sommige bedrijven erg duur. Na verschillende bedrijven vergeleken te hebben, besloten wij om op Schipholtaxi.com een taxi te reserveren. Bij konden op de website gemakkelijk de taxi reserveren voor de heen- en de terugweg en zagen van te voren al de vaste prijs voor een taxi naar Schiphol, zodoende zouden wij niet voor een verrassing komen te staan.

Een vertraging was geen probleem

De taxi naar Schiphol verliep prima en de chauffeur stond netjes voor onze deur om ons op te halen, maar vooral de taxi terug was erg fijn. Wij hadden last van een vertraging, maar gelukkig hield het bedrijf hier rekening mee en konden wij een uur later nog gewoon met de taxi naar huis. Wij hadden een erg goede ervaring met Schipholtaxi.com daarom raden wij dit bedrijf aan om een taxi naar Schiphol te boeken.

  • Wij konden hier een taxi reserveren voor een goede prijs
  • Van te voren zagen wij hoe duur de taxi zou zijn
  • De taxirit verliep erg fijn
  • Het bedrijf hield zelfs rekening met een vertraging