Onze goedkope sokken koopt u in alle soorten en maten

Bij smitbeenmode.nl staan onze goedkope sokken iedere dag weer in het middelpunt. Wij verkopen vele goedkope sokken voor iedereen die verlegen zit om een nieuw paar. Bestel ze in een setje met meerdere paren om nog voordeliger uit te zijn of kies voor een uniek paar goedkope sokken. We hebben een ondenkbare hoeveelheid online gezet in onze unieke webwinkel dus schroom niet langer maar kijk snel even op smitbeenmode.nl. Niet alleen kunt u ons online bezoeken waarna u direct een bestelling kunt plaatsen, ook vindt u onze marktkraam iedere week wel weer in Apeldoorn, Deventer en in Twello. Wellicht zien we u daar eens in levenden lijve. Handig als u onze goedkope sokken eerst even wilt voelen voordat u besluit ze te kopen. Een groot voordeel aan sokken is dat u qua maat altijd wel goed zit. Want ze zijn doorgaans zeer rekbaar en daarom bieden we ze aan in maten zoals 39/42 en 43/46. Mocht u na ontvangst teleurgesteld zijn in het product of mocht het zelfs beschadigd zijn geraakt door het transport, dan kunt u het binnen 14 dagen retourneren. Want u krijgt namelijk op al uw online aankopen in Nederland 2 weken de mogelijkheid om het vrijblijvend terug te sturen. We sturen graag een vervangend artikel toe maar u mag er ook voor kiezen om uw geld terug te krijgen. Wij doen er in ieder geval niet moeilijk over en hopen u spoedig weer te zien, online of op de markt.

Ook voor kinderen en baby’s kunt u hier goedkope sokken bestellen

Hebt u geen idee waar u moet beginnen als u de site bezoekt? Wellicht bent u nieuw op het gebied van online winkelen. Lees dan vooral even verder, want we leggen het u hier haarfijn uit. Dan kunt u ook snel over uw goedkope sokken beschikken!

  • Kies bijvoorbeeld op basis van geslacht. Uiteraard kunt u op dames of heren zoeken maar ook op kindersokken en zelfs op sokjes voor uw baby. Zoekt u liever op merk? Of op de actuele aanbieding? Dan selecteert u deze categorieën. Ten slotte is het ook mogelijk om direct de hele website te doorzoeken met uw zoekopdracht door dit in te vullen in de ingebouwde zoekbalk,
  • Als u een keuze hebt gemaakt dan wordt u soms gevraagd om kleur en maat aan te geven en uiteraard vult u in hoeveel setjes of paren goedkope sokken u wilt kopen,
  • Vervolgens kunt u een account aanmaken. Dat hoeft niet maar maakt een toekomstige bestelling wel een stuk eenvoudiger. Vul in ieder geval uw adres- en contactgegevens in en bedenk eventueel een accountnaam en wachtwoord,
  • Dan hoeft u enkel nog te betalen en dat kan direct door in te loggen op uw bank. Betalingen geschieden bij ons namelijk uitsluitend via iDEAL plaats.

U krijgt een bevestiging in uw mailbox en we laten het u natuurlijk ook weten als de goedkope sokken uw kant op komen. Daar zult u meestal niet langer dan een werkdag op hoeven wachten!

Bezoek ons ook eens op de markt in Overijssel en Gelderland

Houdt de site scherp in de gaten en like ons tevens op Facebook want daar kunt u namelijk de nieuwste modellen van de hipste merken vinden. Of het nu gaat om dikke thermosokken voor de wintersport, stijlvolle panty’s voor onder uw galajurk of om sport- en werksokken, bij ons zult u keer op keer slagen. We waarderen het ten slotte zeer als u na ontvangst van uw goedkope sokken een berichtje wilt achterlaten op de site bij de referenties.