Onze hypotheek afsluiten

Het kopen van een huis is niet zomaar iets waar je voor kiest en wij wisten dan ook direct dat we dit op de best mogelijke manier wilden aanpakken. Natuurlijk wil je een uitstekend en ook onafhankelijk hypotheekadvies krijgen. Maar hoe prettig is het als we ook meteen konden kiezen voor een hypotheek berekenen en misschien zelfs een hypotheek afsluiten? Dit is dan ook precies waar we naar op zoek zijn gegaan en zo kwamen we uit op de website van het bedrijf Van Bruggen Adviesgroep.

  • 100% onafhankelijk
  • Advies op maat
  • Duidelijk en betrokken

Voor het krijgen van een goed hypotheekadvies en onze hypotheek afsluiten hoopten we hier aan het juiste adres te zijn. Maar we vonden het ook zeker goed lijken dat ze hier niet alleen op het gebied van hypotheken een heleboel weten, maar je kunt hier ook terecht voor verzekeringen en ze bieden ook diensten als makelaardij aan. Het was voor ons een prettig idee dat ze hier allerlei soorten specialiteiten in huis hebben die erg goed op elkaar aansluiten en waardoor ze ons vast een nog beter hypotheekadvies konden geven. En dit bleek inderdaad het geval te zijn. We hebben in eerste instantie eens een kijkje genomen op de website. Je kunt hier je hypotheek berekenen en daarmee dus meteen een goed idee krijgen van wat er ongeveer mogelijk is op dit gebied. Maar er is natuurlijk meer waar je hier op kunt rekenen. Dat is dan ook precies de reden waarom we een afspraak hebben gemaakt bij dit bedrijf.

Meer dan alleen je hypotheek afsluiten

Nadat we gekozen hadden voor onze hypotheek berekenen op de website van dit bedrijf, wilden we nu wel eens een echt en goed hypotheekadvies krijgen. Een hypotheek afsluiten is natuurlijk iets wat je niet zomaar doet. Dit is een beslissing waar je goed over na wilt denken. Je wilt geen fouten maken op dit gebied en daarom kozen we ervoor om hier een afspraak te maken voor een goed hypotheekadvies. En dat is dan ook precies wat we hier kregen. Het was al meteen een aangename verrassing dat het eerste gesprek geheel kosteloos en vrijblijvend is. We zaten dus niet meteen aan van alles vast en we konden rustig over de informatie die we tijdens dit eerste gesprek kregen nadenken. Dit gaf ons een goed vertrouwen in dit bedrijf en natuurlijk zijn we dan ook met hen in zee gegaan. En we kunnen jou ook zeker aanraden om hiervoor te kiezen. Of je nu simpelweg je mogelijkheden voor een hypotheek berekenen of dat je juist meteen wilt kiezen voor een hypotheek afsluiten, het kan hier allemaal.

Het afsluiten van verzekeringen

Zoals we al eerder zeiden ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres voor meer dan alleen maar je hypotheek berekenen of je hypotheek afsluiten. Wil je bijvoorbeeld ook meteen voor de juiste verzekeringen gaan? Dan is dat hier ook mogelijk. Dit kan natuurlijk ook in het hypotheekadvies opgenomen worden. Is dit iets waar jij interesse in hebt? Dan kunnen we je absoluut aanraden om vandaag nog een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf en op die manier meer informatie te krijgen. Weet je nog niet zeker waar je op dit gebied voor wilt kiezen? Dan kunnen we je toch zeker wel aanraden om gewoon een afspraak te maken. Tenslotte is het eerste gesprek geheel kosteloos en vrijblijvend. Is het dus toch niet het juiste bedrijf voor jou? Dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn er echter van overtuigd dat dit niet het geval zal zijn!