Posters drukken

Voor veel gelegenheden is posters drukken een bijkomstigheid. Om wat meer sfeer te creëren in de ruimte of juist om de gelegenheid te promoten. Met name voor reclame is posters maken een van de aangevraagde bestellingen bij Drukwerkdeal. Deze drukkerij biedt meerdere papiersoorten en bewerkingen aan zodat er voor iedere omgeving een goede poster afgedrukt kan worden. Drukwerkdeal biedt hier voldoende opties, materialen en technieken voor aan, om ieder ontwerp fantastisch af te drukken als poster. Iedereen kan een klant worden bij Drukwerkdeal. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier posters maken van hun eigen ontwerpen. Binnen een paar stappen heb je de bestelling compleet voor posters drukken. Ga naar de website Drukwerkdeal.nl om de mogelijkheden te bekijken. De opties voor posters drukken vind je onder de categorie Promotie. Klik op de optie Posters en je komt terecht in het selectiemenu waarin je jouw poster kan samenstellen. Hier kan je direct kiezen voor de samenstelling die Drukwerkdeal heeft geselecteerd of je gaat zelf stap voor stap de vormgeving samenstellen. Na het compleet maken van jouw poster en het doorgeven van jouw bestelling duurt het maar 4 werkdagen voor je de bestelling ontvangt. Lang hoef je niet wachten om eindelijk jouw evenement, bedrijf of feest te promoten met jouw eigen gemaakte poster.

Posters drukken met heldere kleuren

Een eigenschap wat zeker gaat helpen bij jouw promotie is de perfecte afdrukkwaliteit van de posters drukken. Dat begint onder meer bij de full color druktechniek. Deze wordt het meeste gebruikt voor afbeeldingen die veel kleuren bevatten. Bij full color worden deze kleuren gemaakt door de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) met elkaar te mengen. Dit zijn de vier bekende kleuren waar full color bekend om is. In het menu van Drukwerkdeal staan deze aangegeven in het menu en met het cijfer 4 geven ze aan dat deze vier kleuren bewerkt worden bij de posters drukken. Voor de kleur zwart wordt de term key gebruikt, zodat het Engelse black niet verward wordt met blue. Voor posters drukken kan je in het menu van Drukwerkdeal.nl kiezen uit de volgende bedrukking:

  • Enkelzijdig full color, aangegeven met 4/0
  • Full color / CM tegendruk, aangegeven met 4/2
  • Full color / CMY tegendruk, aangegeven met 4/3

De tegendruk wordt toegepast met de kleuren cyaan en magenta of met de kleuren cyaan, magenta en yellow. Dankzij deze tegendruk wordt ervoor gezorgd dat de kleuren van de jouw poster goed zichtbaar blijven als de poster op een raam of lichtzuil hangt.

Blijvende kwaliteit

Wanneer er zoveel tijd wordt besteed aan posters drukken, dan wil je dat de kwaliteit zo lang mogelijk goed blijft. Hiervoor biedt Drukwerkdeal afwerkingstechnieken om de bedrukking mee te voltooien. Met deze afwerking krijgt de poster nog een extra beschermlaag. Het houdt het ontwerp in goede staat, maar zorgt er ook voor dat de kleuren niet afgeven. Nu hoef je bij een poster minder bang zijn dat de kleuren achterblijven op bijvoorbeeld de vingers van mensen. Maar je profiteert meteen van het voordeel dat de kleuren juist op de poster blijven en niet per ongeluk aangetast worden. Voor de afwerking heeft Drukwerkdeal enkelzijdig glanslaminaat voor de posters drukken. Een kant van de poster wordt daarmee bewerkt en voorzien van een glanzende laag. Naast de bescherming krijgen de kleuren extra glans en vallen daarmee meer op. Weet jij zeker dat jouw poster geen risico loopt of gebruik je de poster maar voor korte duur, dan is er ook de mogelijkheid af te zien van de afwerking. Dat is het voordeel van jouw vrijheid bij Drukwerkdeal, je bepaalt zelf de volledige vormgeving voor posters drukken.