Professionele hulp bij schulden vind je bij Op Orde Bewindvoering

Het kan gebeuren dat je door omstandigheden of toedoen van jezelf of anderen, in de schulden terecht komt. Als het om een klein bedrag gaat, dan kun je vaak snel de schuld aflossen. Maar het probleem is vaak dat sommige mensen alleen maar verder in de schulden afzakken. Dit kan komen doordat men de situatie verkeerd inschat of de situatie gewoonweg negeert. Daardoor blijft men kopen en lenen en zo lopen de schulden alsmaar hoger op. Vaak is er echter sprake van psychische klachten waardoor iemand niet langer in staat is om verantwoord met geld om te gaan of niet in staat is om een relatief kleine schuld in te lossen. Daardoor worden er verkeerde keuzes gemaakt of er worden juist helemaal geen keuzes gemaakt. Als dat het geval is, dan is er eigenlijk hulp nodig. Er moet dan iemand bij komen die orde op zaken kan stellen. Als je zelf iemand bent die in de schulden zit en geen idee hebt hoe je hier uit kunt komen, dan kun je op zoek gaan naar hulp bij schulden. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een beroep doen op Op Orde Bewindvoering. Het kan ook zijn dat je ziet dat een persoon in je naaste omgeving steeds verder wegzakt in de schulden. Dan kun je zelf op zoek gaan naar hulp bij schulden voor die persoon. Als het inderdaad gaat om iemand met psychische klachten, dan is het vaak ook lastig voor die persoon om zelf in te zien dat er problemen zijn en dat er hulp bij schulden nodig is. Als je voor hulp bij schulden een beroep doet op Op Orde Bewindvoering, dan zullen zij samen met jou of de persoon die je hebt opgegeven, kijken naar de situatie en de mogelijke oplossingen. Hierbij wordt altijd gekeken naar de hoogte van de schuld, de oorzaken en de mogelijke betalingsregelingen. Vervolgens gaan de begeleiders samen met de persoon die in de schulden zit, aan de slag om weer uit die schulden te komen. Vaak dien je ook samen met de bewindvoerder naar de rechter te gaan. Zo kun je toestemming krijgen om de bewindvoering over te laten aan de externe partij van Op Orde Bewindvoering. Zij nemen de geldzaken dan over, zodat de persoon in kwestie uit de schulden kan komen. Mocht je dus op zoek zijn naar hulp bij schulden voor jezelf of iemand anders, dan kun je contact opnemen met Op Orde Bewindvoering in Rotterdam. 

Schakel snel de juiste hulp bij schulden in

Via de site van opordebewindvoering.nl kun je meteen zien wat je opties zijn en wat voor hulp bij schulden je zoal kunt inschakelen. Je hebt bijvoorbeeld hulp bij schulden via budgetbeheer, maar je kunt ook kiezen voor bewindvoering. Tevens zie je de term beschermingsbewind ook vaak terugkomen en dat betekent hetzelfde als bewindvoering. Als je meer over deze verschillende soorten hulp wilt weten, dan kun je het beste even contact opnemen. 

Informeer naar de mogelijkheden bij Op Orde Bewindvoering

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om te vragen wat Op Orde Bewindvoering voor jou kan betekenen. Je kunt contact opnemen voor vragen over: 

  • Bewindvoerder
  • Overstappen naar andere bewindvoerder
  • Hulp bij schulden
  • Budgetbeheer