Rauwe melk kopen? Dat kan bij ons

Wilt u graag rauwe melk kopen? Dan krijgt u in de supermarkt nee op het rekest. De voedsel en warenautoriteit heeft dit bij wet verboden ook al is het tegenwoordig steeds populairder dit te gebruiken. Er zijn dan ook diverse verwerkte zuivelproducten op de markt verschenen waarin deze melk verwerkt is. U wilt rauwe melk kopen? Dan kan dat dus eigenlijk wel in de supermarkt maar dan in een andere verschijningsvorm en nooit helemaal onverwerkt. Want het moet 24 uur gefermenteerd worden. En dat is maar goed ook want ongefermenteerde melk, zelfs rechtstreeks van de boer is erg gevaarlijk. Er zitten vele culturen in die u ziek kunnen maken terwijl die er door dit kortstondige fermentatieproces uitgehaald kunnen worden. Of beter gezegd: ze worden onschadelijk gemaakt. En dat is maar goed ook. Voor 1950 werd steriliseren en pasteuriseren nog niet op deze grote schaal toegepast. Tegenwoordig is dat wel anders en smaakt melk heel anders dan wanneer u het als rauwe melk kopen gaat. Let er op: rauwe melk kopen betekent dus nog steeds dat het gefermenteerd is. Bij wie kunt u het beste aankloppen? Vanaf nu kent u het adres waar u moet zijn en wel door op rawmilkcompany.com te kijken. Want daar vindt u ons bezoekadres en tevens de diverse producten die we aanbieden. Want u kunt er zowel rauwe melk kopen als de verwerkte producten waar deze rauwe vorm de basis van vormt. Probeer het eens uit, u wilt daarna nooit meer gepasteuriseerde melk van de supermarkt!

Het wordt steeds interessanter om rauwe melk te kopen

U kunt aldus literpakken rauwe melk kopen in De Lutte, het dorpje waar u onze boerderij en winkel zult vinden. In de buurt van Oldenzaal en dus in Twente is deze winkel op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Maar we bieden onze productlijnen ook in vele andere steden, plaatsen en dorpjes aan. We kunnen eigenlijk wel een landelijke dekking garanderen. Een webwinkel is er (nog) niet, dat is lastig op te zetten want u wilt natuurlijk verse melkproducten kopen. Wellicht gaat dat in de toekomst veranderen. Maar er is vast en zeker een natuurvoedingswinkel bij u in de buurt te vinden. Kijk eens op het digitale kaartje op onze site. U zult wel even moeten inzoomen om uw regio te vinden want het kaartje is volgepropt met vele pinnen. En dat is goed nieuws, zo is het mogelijk om in iedere provincie onze rauwe melk te kopen. Wilt u liever de verwerkte zuivelproducten met deze rauwe melk kopen? Ook dan zult u daar slagen. We geven u trouwens graag de juiste adres- en contactgegevens zodat u navraag kunt doen over de producten van ons merk in hun assortiment. Doorgaans leveren we:

  • Kefir,
  • Yoghurt,
  • Hangop, heerlijk met vers fruit,
  • En jus de lait.
  • Daarnaast kunt u in onze boerderijwinkel ook vlees bestellen. Uiteraard verkopen we enkel biologisch vlees.

Komt u eens langs bij ons in De Lutte, Overijssel

Wilt u nu ook rauwe melk kopen? Zoek dan snel de winkel bij u in de buurt waar u terecht kunt voor de producten van de Raw Milk Company. U zult niet alleen een groot smaak- en geurverschil opmerken maar ook dat u er een stuk vitaler van wordt. Want deze melk bevat allerlei voedingsstoffen die door pasteurisatie vernietigd worden maar de mens maar al te goed kan gebruiken. Wilt u overigens ons assortiment aanbieden in uw eigen winkel? We sturen graag een vertegenwoordiger naar u toe zodat u alvast kunt proeven en afspraken met hem kunt maken over de leveringen.

Lees meer…