Regenkleding voor kinderen

Voor jouw kids heb jij uiteraard regenkleding voor kinderen in de kast hangen, daar kun je in ons klimaat gewoon niet zonder! Er komt steeds meer nadruk te liggen op het feit dat kinderen meer moeten bewegen en lopend of op de fiets naar school gaan is natuurlijk een eenvoudige manier om meer beweging in het dagelijks leven in te bouwen. Een minpuntje is wel ons wisselvallige weer, waardoor veel ouders toch weer geneigd zijn om maar de auto te pakken. Maar met goede regenkleding voor kinderen kun je ze prima toch fietsend of met de benenwagen laten gaan. En laten we eerlijk zijn, we zijn zelf allemaal vroeger ook door weer en wind al fietsend of lopend naar school en naar andere afspraken gegaan en daar zijn we niet minder van geworden. Natuurlijk, helemaal kletsnat regenen is niet fijn, maar zolang er gebruik gemaakt wordt van goede regenkleding voor kinderen, blijven je kids echt prima droog!

Verschillende soorten regenkleding voor kinderen

Wat voor regenkleding voor kinderen moet jij ze nu aantrekken om ervoor te zorgen dat zij niet nat worden onderweg? Als de buien niet zo erg zijn, dan kun je soms volstaan met een regencape, die het meeste water opvangt. Wat verder dan nat wordt, dat droogt vaak snel genoeg weer op. Regent het echter wat harder, dan kun je gewoon niet zonder regenjas en regenbroek, of gewoon een compleet regenpak. Je kunt deze twee delen los van elkaar kopen, maar zoals gezegd kun je ook meteen in één keer een pak kopen. Broek en jas zijn dan helemaal op elkaar afgestemd en dat ziet er vaak wel zo mooi uit. Daarnaast is er ook nog andere regenkleding voor kinderen wat je zeker niet mag vergeten aan te schaffen en dat zijn de regenlaarzen. Soms denkt men nog wel eens dat dit alleen nuttig is voor boswandelingen op natte dagen of als de kleintjes door de regenplassen willen stampen, maar ook tijdens het fietsen hebben ze hun nut. Door opspattend water en door de regen die naar beneden valt, kunnen de schoenen anders erg nat worden. Het is natuurlijk heel vervelend om met natte voeten rond te moeten lopen. Trek zoon of dochter dus regenlaarzen aan en zorg ervoor dat de voetjes lekker droog blijven! Als je denkt aan regenkleding voor kinderen, dan kun je dus denken aan:

  • regenjassen
  • regenbroeken
  • regenpakken
  • regencapes
  • regenlaarzen

Veel keus bij Stoerekindjes

Als jij denkt aan de regenkleding voor kinderen die jij zelf vroeger moest dragen, dan zul je daar waarschijnlijk niet heel enthousiast van worden. Dat is niet zo vreemd, de gebruikte materialen voelden gewoon niet echt prettig aan en bovendien waren de ontwerpen vaak ook erg lelijk. Er zat weinig model in en de kleuren waren vaak ook afschuwelijk. Hoe anders is dat tegenwoordig! Ga je naar een echte specialist op het gebied van regenkleding voor kinderen, zoals Stoerekindjes, dan kun je daar echt heel leuke en comfortabele kledingstukken vinden, waarmee je toch gewoon heerlijk droog blijft! De leukste regenjassen, -broeken, -pakken en -laarzen kun je bij hen vinden, net als de allertofste kinderparaplu’s! Deze zijn helemaal op de maat van de kleintjes en zijn uitgevoerd in de leukste kleuren en met de leukste afbeeldingen of prints er op. Zo wordt het echt leuk om deze kleren, laarzen en paraplu’s te gebruiken, je moet dan ook niet vreemd opkijken als jouw kids dit iedere dag wel willen gebruiken, ook als het die dag eigenlijk nauwelijks regent. Voor leuke en goede regenkleding voor kinderen moet je dus bij Stoerekindjes zijn!