Registreer je domeinnaam voordelig en snel

Heb je een eigen bedrijf en wil je een website (laten) maken? Dan heb je daarvoor verschillende zaken nodig, zoals een domeinnaam, een hostingpakket, een provider en de mogelijkheid om een website te (laten) bouwen. In dit artikel besteden we aandacht aan het eerste aspect: je domeinnaam. Deze is namelijk erg belangrijk voor de bekendheid en vindbaarheid van je website en dus ook voor het succes van je bedrijf. Veel (potentiële) klanten zullen immers op internet gaan surfen als ze op zoek zijn naar de producten of diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Dan wil je natuurlijk graag dat ze bij jou terechtkomen. Het hebben van een website is een eerste voorwaarde, maar het kiezen van een goede domeinnaam is zeker net zo belangrijk. Maar wat is nu precies een domeinnaam? Deze naam wordt ook wel url genoemd. Het is het adres dat klanten intypen of aanklikken als ze naar jouw website willen gaan. Het gaat hier om een bepaalde naam, zoals bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of product, plus een extensie. Veel Nederlandse bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor .nl als extensie, omdat veel Nederlandse bezoekers van het internet dit een voor de hand liggende uitgang vinden. Wil je graag vooral Nederlandse klanten trekken en ben je gevestigd in Nederland? Dan kan dit ook de meest geschikte extensie voor jouw bedrijf zijn. Wil je echter graag een domeinnaam met een buitenlandse allure, omdat je je ook richt op de internationale markt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor .com. Maar er zijn nog veel meer mogelijke extensies voor je domeinnaam. Soms zul je een naam kiezen die al door iemand anders is geregistreerd. Daar is jammer genoeg niets aan te doen. Met een andere extensie of door het gebruik van bijvoorbeeld koppeltekens kun je wel een alternatieve variant laten maken. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het registreren van een domeinnaam? Bekijk dan eens de website van Terdis Webhosting. Deze link brengt je meteen naar de relevante pagina: https://terdis-webhosting.nl/domeinnaam.php. Je leest hier meer over waar je aan moet denken bij het laten registreren van een domeinnaam. Dit kunnen zij meteen voor je doen. Bovendien vind je in dit bedrijf ook een betrouwbare hostingpartner, waar je gemakkelijk zelf een website kunt bouwen tegen een lage prijs. Hieronder hebben we deze en andere voordelen van je domeinnaam registeren bij Terdis overzichtelijk voor je op een rijtje gezet!

Online je domeinnaam registeren bij Terdis – wat zijn de voordelen?

Er zijn natuurlijk diverse hostingbedrijven die hostingpakketten aanbieden en waar je ook een domeinnaam kunt registeren. Waarom zou je kiezen voor Terdis? Omdat dit veel voordelen met zich meebrengt. Hieronder hebben we ze in het kort voor je op een rijtje gezet. Bij Terdis webhosting mag je rekenen op:

  • scherpe prijzen
  • snelle service
  • complete pakketten
  • handige website builder
  • makkelijk verhuizen
  • niet goed, geld terug garantie

Alles wat je nodig hebt voor een mooie website

Wil je voor het eerst een website maken? Dan zit je goed bij Terdis webhosting. Hier kun je tegen een laag bedrag alles krijgen wat je nodig hebt om een mooie, goed vindbare en uitstekend functionerende website te maken. Dankzij de handige chatfunctie kom je snel in contact met een medewerker als je vragen hebt. De complete pakketten zorgen ervoor dat je in een klap aan de slag kunt. De website builder biedt 190 templates om makkelijk zelf een website te bouwen, ook als je geen ICT specialist bent. Heb je al een website maar zoek je een nieuw hostingbedrijf? Dan kun je eenvoudig verhuizen naar Terdis. Bovendien profiteer je van een niet goed, geld terug garantie!