Spirituele sieraden

Veel mensen zullen wel wat juwelen, goedkope of juist dure, in de kast hebben liggen. Maar heb jij ook spirituele sieraden? De kans is groot dat jij hierop nee moet antwoorden en dat is ook logisch, je kunt deze immers niet zomaar overal eventjes kopen. De meeste mensen steken tegenwoordig niet zo heel veel geld meer in oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Aan een kant is dit te begrijpen, want op die manier kun je vaker iets nieuws kopen en kun je ervoor zorgen dat je altijd heel veel verschillende mogelijkheden thuis hebt om uit te kiezen. Toch is het ook wel eens de moeite waard om een iets groter bedrag hieraan te besteden en bijvoorbeeld te kiezen voor spirituele sieraden. Het is best een aanrader om eens niet gewoon bij de drogist of een warenhuis een nieuw setje oorbellen te kopn of een nieuwe ketting. Natuurlijk zijn ze heel voordelig geprijsd, maar dat straalt er vaak ook een beetje vanaf. Bovendien koop je dan iets wat heel veel andere mensen ook al hebben, dus echt origineel is het niet. Dat is een heel ander verhaal als je kiest voor spirituele sieraden!

Wat zijn spirituele sieraden?

Wat zijn dit nu eigenlijk, spirituele sieraden? Dit zijn juwelen die speciaal voor jou ontworpen zijn, waar jij sterk betrokken bent bij het ontwerpproces en waarbij er met jouw energie in gedachten gewerkt wordt. Dit klinkt voor sommigen misschien wat zweverig, maar we weten allemaal dat niet alles bij iedereen mooi staat en dat ook niet iedereen hetzelfde mooi vindt. Zo zijn er bijvoorbeeld heel veel verschillende edelstenen, die elk hun eigen soort energie hebben en daardoor ook op iedereen een andere aantrekkingskracht hebben. Wat voor de een de perfecte steen is, hoeft dit voor de ander helemaal niet te zijn! Ook de vorm van spirituele sieraden wordt afgestemd op jouw persoonlijkheid, net als het materiaal dat er voor de rest gebruikt wordt. Voor sommigen is goud de beste keus, terwijl voor anderen bijvoorbeeld zilver veel meer geschikt is. Door materiaalkeuze en ontwerp echt helemaal af te stemmen op jouw wensen, jouw karakter en jouw energie, krijg je echt een uniek ontwerp. Je krijgt een sieraad dat echt volkomen bij jou past en dat jou echt recht doet. Dat maakt spirituele sieraden zo anders dan andere juwelen.

Kies voor Anne Claire Venemans

Natuurlijk kun je niet zomaar overal terecht voor spirituele sieraden, dat zal uit bovenstaande al wel duidelijk zijn geworden. Je hebt iemand nodig die:

  • goed kan luisteren naar jouw ideeën
  • jouw wensen goed om kan zetten in een ontwerp
  • jouw karakter en energie goed aanvoelt

Dit kan niet iedere ontwerper, maar bij Anne Claire Venemans zit je hiervoor helemaal goed. Zij heeft veel ervaring met het ontwerpen van spirituele sieraden en kan voor iedereen iets creëren wat echt helemaal bij hem of haar past. Zij doet dit natuurlijk in sterke samenwerking met jou, waarbij jij bijvoorbeeld zelf de steen kiest die tot jou spreekt. Bij het werken aan jouw sieraad, zal zij in een soort meditatieve toestand bezig gaan, om zich echt helemaal op jou af te stemmen. Hierdoor zal zij echt tot een ontwerp kunnen komen dat perfect bij jou past. Het sieraad dat jij door haar laat maken, zal dan ook heel prettig voelen om te dragen en je zult hier ook echt heel veel jaren plezier aan beleven! Je kunt je er als het ware echt mee verbinden, het zal echt iets zijn dat bij jou gaat horen. Dat is natuurlijk wel wat anders dan de wegwerpproducten van drogisterijen en warenhuizen. Voor persoonlijke, prachtige spirituele sieraden ga je dus naar Anne Claire Venemans!