Taxi Purmerend

De zomer is begonnen en dat wilt zeggen dat wij weer lekker buiten kunnen gaan zijn. Wat hebben we lang moeten wachten totdat we eindelijk die zonnestralen weer konden voelen. Winter is voor vele van ons toch wel een heftige periode en de sleur lijkt dan ook niet  te eindigen. De meesten van ons kijken het hele jaar uit naar de zomer. Wanneer we de eerste zonnestralen voelen is iedereen weer vrolijk en zetten we de barbecues weer buiten en worden de zwembadjes al snel in de tuin gezet. Wie houd nu niet van zomer? Er zijn zoveel activiteiten gaande in de zomer en niemand zal zich vervelen in deze heerlijke tijd van het jaar.

Activiteiten en taxi Purmerend

Ik als inwoner van Purmerend word hier zelf ook enorm vrolijk van en heb daarom meerdere activiteiten georganiseerd voor alle inwoners. Denk eens aan buurt barbecues , straatfeesten fietstochten, spellen middagen en kroegentochten. Word u al enthousiast? We wonen nu eenmaal in een enorm gezellige stad en de meeste van ons houden toch wel van een drankje.  Wat is daar nu mis mee? Precies, helemaal niks. Genieten is wat we doen en wat we ook zeker verdienen nu de winter is afgelopen. Maar wat vind u nu belangrijk? Ikzelf vind het belangrijk veilig thuis te komen na een avond uit en dat ik verder ook niet te veel hoef na te denken hoe ik thuis ga komen. Ik heb vorig jaar een aantal situaties bijgewoond die te maken hadden met taxi’s. Taxi’s die niet kwamen opdagen of hun telefoon niet opnamen terwijl ze beschikbaar zouden moeten zijn. Daarom vond ik het tijd voor verandering. Een taxi moet elk tijdstip beschikbaar zijn in Purmurend. Vind u dat niet ook? Veel ongelukken gebeuren dan ook wanneer men geen taxi kan krijgen en de stomme fout maakt de auto in te stappen wanneer ze gehaast zijn of gedronken hebben. Dit moet juist voorkomen worden!

Elk tijdstip van de dag een taxi

Oké, ik begrijp dat wij Nederlanders graag fietsen, maar dat is niet altijd verantwoord. Het is onverantwoord om te rijden en te drinken maar dat geld hetzelfde voor het rijden van een fiets. Niet is het alleen gevaarlijk voor jezelf maar ook voor de andere tegenliggers op de weg. We vergeten vaak dat we eigenlijk niet op de fiets mogen stappen als we wat gedronken hebben maar toch doen we dit eigenlijk zo onderhand allemaal. Dus wat is nu beter dan een taxi die je binnen 10 minuten ophaalt en waarbij tijd geen probleem is? Juist, na een onderzoek naar alle taxi’s in Purmerend kwam ik in contact met de meest professionele taxi centrale in Purmerend en zijn we samen tot het besluit gekomen dat er toch echt dingen moeten veranderen om het transport makkelijker te maken voor de inwoners. Een website is gecreëerd om een zoektocht naar een taxi snel te laten vergaan en waarbij u in enkele minuten een taxi heeft geboekt. Geen onbeantwoorde telefoon, irritaties maar precies wat u nodig heeft! Beleentaxi.nl is geen taxi bedrijf maar een online taxi( telefooncentrale die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Bel het taxinummer van Beleentaxi.nl en meerdere taxibedrijven worden direct en tegelijkertijd benaderd om u snel van dienst te zijn! In verschillende gebieden van Nederland zal Beleentaxi.nl haar diensten aanbieden, beginnend in de gemeente Purmerend. De beste manier om veilig thuis te komen met een taxi in Purmerend is via deze website. Laten we elkaar stimuleren om een slimme keuze te maken en ons veilig thuis te laten brengen!