Uw alimentatie wijzigen? Doe hier de gratis check

Bent u maanden zo niet jaren geleden gescheiden en heeft uw partner de voogdij over uw kinderen op zich genomen? Misschien heeft de rechter dat besloten, misschien mochten de kinderen inspreken. Hoe het dan ook mag zijn, u moet hen waarschijnlijk maandelijks een bedrag betalen. Maar wilt u die alimentatie wijzigen omdat het bedrag niet langer overeenkomt met uw inkomsten en leefomstandigheden? Dan is dat misschien wel mogelijk. U kunt op onze website snel een simpele checklist invullen waarmee u kunt berekenen of het alimentatie wijzigen in uw geval mogelijk is. Maar doorgaans is het andersom: de partner met kinderen krijgt te weinig geld en wil daarom de alimentatie wijzigen. Misschien bent u erachter gekomen dat uw ex een andere baan heeft, is gaan samenwonen of dat er sprake is van andere woonlasten of zelfs de geboorte van een kind. Er zijn talloze redenen waardoor dit maandelijkse bedrag opeens volkomen anders kan zijn geworden. Laat het aan ons team van advocaten over om dit te berekenen zodat u zeker weet dat u krijgt waar u recht op hebt. Uiteraard sluit de naam van onze website aan bij het thema van deze tekst: alimentatie-wijzigen.nl. De online check staat voor u klaar dus doe die check nu direct voordat u verder leest.

We adviseren u kosteloos of alimentatie wijzigen mogelijk is

Hebt u vragen over het alimentatie wijzigen? Dan kunt u op onze website vast en zeker een duidelijk antwoord vinden. U vindt er ook het laatste nieuws waaronder uitspraken van de Hoge Raad en wetsveranderingen met betrekking tot het alimentatie wijzigen, scheidingen en andere aangelegenheden die hiermee samenhangen. Het prettige aan ons advocatenkantoor is misschien nog wel het feit dat we vanuit Utrecht iedereen snel kunnen helpen. We geven u een landelijke dekking, dus ongeacht uw woonplaats en ongeacht het rechtsgebouw waar uw zaak behandeld wordt kunnen we u verder helpen. Er valt misschien alleen daardoor al een pak van uw hart want het is geen pretje om met een half inkomen en een beetje alimentatie rond te moeten komen. Zeker niet als u ook nog eens voor uw kinderen moet zorgen. Want dan moet u namelijk én werken én voor uw kinderen zorgen én er op letten dat u maandelijks rond kunt komen. Het is daarom zeker niet vreemd dat u uw alimentatie wijzigen wilt want hopelijk is uw partner onderhand in staat om bij te dragen aan het onderhoud van uw kinderen. Wil hij of zij niet meewerken? Dan kan de rechter hem of haar gelukkig dwingen om dat deel te betalen. Het is misschien niet prettig om weer geconfronteerd te worden met uw ex. Gelukkig zal onze advocaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk met hem of haar in aanraking hoeft te komen.

Wacht hier niet te lang mee, u bent geen dief van de portemonnee

Laat aldus de alimentatie wijzigen want u snijdt uzelf in de vinger als u dit nalaat. Uw kinderen hebben recht op dit geld. Het zal toch vrijwel in zijn geheel opgaan aan voedsel en andere benodigdheden voor uw kinderen. Het mag nooit de bedoeling zijn dat zij daar onder lijden dus neem vandaag nog contact met ons op als uit de check blijkt dat u te weinig geld krijgt van uw vroegere partner.

  • Klim daarom in de pen en vertel ons uw verhaal,
  • U kunt ook telefonisch met ons in contact komen,
  • We kunnen vervolgens bij u langskomen om te spreken over het alimentatie wijzigen. Uiteraard bent u ten slotte ook meer dan welkom bij ons in Utrecht.