Uw zadelhoesjes bedrukken? Kijk dan op onze site

Als marketeer van uw bedrijf bent u wellicht continu op zoek om uw zaak op een interessante in het oog springende en originele manier in het licht te zetten. U wilt niet continu investeren in het maken van spotjes voor op de radio of de televisie en u doet ook al genoeg aan internetmarketing. Reclamefolders hebben de beste tijd wel gehad en zijn niet bepaald duurzaam en goed voor het milieu. Wat kunt u dan het beste gaan doen? Zadelhoesjes bedrukken met bedrijfsinformatie bij JM promotions. Waarom zadelhoesjes horen we u denken? Omdat Nederland hét fietsland is bij uitstek. Ook al reist de burger met het openbaar vervoer of de auto naar zijn of haar werk, er zal altijd een fiets in het schuurtje staan. Binnen 10 à 15 kilometer neemt de Nederlander eerder de fiets dan de auto en dat maakt ons land behoorlijk uniek. Kijkt u maar eens op plekken als het station, de bibliotheek, scholen, universiteiten of musea want daar zult u honderden zo niet duizenden fietsen zien die u allemaal van zadelhoesjes kunt voorzien. Daar doet u de fietshouders een groot plezier mee omdat ze hun zadel kunnen beschermen en droog kunnen houden. Terwijl het voor u een ideale manier is om andere doelgroepen aan te spreken. We geven toe dat u hier wel wat werk voor moet verrichten, maar dan bent u er eens uit!

Dankzij deze zadelhoesjes hebt u leuk reclamemateriaal in huis

Onze zadelhoesjes zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat het drukwerk maar ook de stof an sich niet snel slijt. U kunt de zadelhoesjes voorzien van zeer uiteenlopende informatie:

  • Het spreekt voor zich dat uw bedrijfsgegevens niet mogen ontbreken. Maar wilt u een druk hoesje met erg veel informatie? Of volstaat uw naam en websiteadres?
  • Ook een logo kan een goede indruk maken net als en afbeelding van het kantoorpand.
  • En wat te denken van een sprankelende slagzin die in het geheugen van de fietseigenaar blijft hangen?

Kiest u voor zadelhoesjes van polyester, pvc, snel geleverde hoesjes of tweedehandse hoesjes? Elk type biedt zijn eigen voordeel. Zo is de een goedkoper en de ander gaat langer mee terwijl weer een ander type rekbaarder is. U kunt daarom eerst diverse offertes aanvragen zodat u weet wat voor vlees er in de kuip ligt. Neem de tijd om er over na te denken. Wat u hopelijk in alle gevallen zal opvallen is het feit dat u nooit een dief van de eigen portemonnee bent. We leveren erg snel nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte. Kies voor duurzaam materiaal en overweeg inderdaad om tweedehands hoesjes te kopen, dan draagt u ook nog een steentje bij aan het milieu.

Weet u al wat u er op wilt laten zetten?

De zadelhoesjes kunnen we vrij snel bedrukken zodat u binnen een week al over uw bestelling beschikt. De leveringskosten zijn overigens gratis. U kunt de zadelhoesjes in diverse kleuren laten bedrukken. Sterker nog, dit kan in fullcolour waarbij u de keuze hebt uit meer dan 400 verschillende kleuren die we met elkaar kunnen combineren. Niet alleen voor bedrijven is dit een prima manier om een aanbieding of actie onder de aandacht te brengen van een grote groep mensen. Ook voor studentenverenigingen, evenementen zoals festivals en zelfs bioscopen is dit een sterke marketingstrategie die we u van harte aanbevelen. Kijkt u maar eens naar de diverse voorbeelden en ontwerp vervolgens uw eigen hoesje. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen tevens bidons, fietsbellen, fietsflyers en andere promotieartikelen voor de fiets bedrukken en bezorgen. Meer informatie vind u op https://www.jmpromotions.nl/.