Vervelende gewoonten doorbreken met hypnotherapie?

Bijna iedereen heeft te maken met gewoonten waar hij of zij liever mee zou stoppen. Denk dan aan roken, gebruik van alcohol, maar ook aan negatieve gedachtepatronen of vervelende klachten als bedplassen. Het is niet altijd eenvoudig van deze gewoonten of klachten af te komen. Vaak zijn er dieperliggende oorzaken die dit soort gedrag veroorzaken. Een manier om erachter te komen wat er speelt, is het ondergaan van hypnotherapie. Altijd al benieuwd geweest naar hypnotherapie en wilt u dit zelf eens ervaren? Neem dan contact op met dé hypnosepraktijk.nl van Nederland en België en bezoek de website van de Hypnose Praktijk. U kunt al terecht voor een compleet programma van slechts twee sessies, om bijvoorbeeld te stoppen met roken of drinken. U wordt altijd begeleid door een ervaren therapeut die u op professionele wijze bijstaat. De medewerkers van de Hypnose Praktijk zijn gecertificeerd en de praktijk zelf is erkend en aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging voor hypnotherapie. Zo weet u zeker dat u een goede behandeling krijgt. 

Wat kunt u verwachten van hypnotherapie?

Bij hypnotherapie wordt er gebruik gemaakt van hypnose. Dit is een kunstmatig opgewekte bewustzijnstoestand waarbij u zich tussen waken en slapen bevindt. Bijzonder aan deze toestand is dat u zeer ontvankelijk bent voor suggesties van de therapeut. In deze toestand kan uw therapeut u dus helpen nieuwe gedachtepatronen te incorporeren. Waar u voorheen bij stress naar een sigaret greep, kunt u middels hypnotherapie leren dat u bij stress geen sigaret nodig heeft. In plaats daarvan leert u op gezondere wijze voor uzelf te zorgen. Het is belangrijk dat u bij hypnotherapie vertrouwen heeft in uw therapeut. Daarom vindt er altijd een intake plaats, waarbij ook gemeten wordt hoe ontvankelijk u bent voor hypnose. Zo kan voorafgaand aan de therapie al vastgesteld worden hoe effectief deze (ongeveer) zal zijn. Ruwweg 80% van de mensen die hypnotherapie volgt bij de Hypnose Praktijk ervaart een verbetering in zijn of haar dagelijks leven. Veel mensen vinden het spannend een eerste keer onder hypnose te zijn. Omdat u nog niet weet wat u kunt verwachten is dat uiteraard begrijpelijk. Op de website van de Hypnose Praktijk zijn enkele veelgestelde vragen weergegeven en beantwoord. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet bang te zijn dat u niets meer weet na de sessies met onze therapeuten. Hoewel hypnose een andere bewustzijnstoestand is dan uw ‘normale’ staat van zijn, hoeft u niet bang te zijn dat u de controle verliest. Onze therapeuten zorgen ervoor dat u zich gedurende de sessies op uw gemak voelt en bieden de juiste nazorg. U kunt hypnose al ervaren vanaf 125 euro per sessie (excl. btw). Laat u verrassen door de kracht van uw eigen geest en boek vandaag uw eerste sessie bij u in de buurt, gewoon via de website.

Zelf hypnotherapeut worden

Wellicht spreekt hypnotherapie u zo aan dat u zelf hypnotherapeut wilt worden. Ook dan bent u bij De Hypnose Praktijk aan het juiste adres. U vindt hier niet alleen behandelingen, maar ook opleidingen. Zo bent u in twee dagen al erkend hypnotherapeut en kunt u daarna aanvullende cursussen volgen. Kijk voor het volledige aanbod online en neem contact op voor meer informatie over de cursus en prijzen.