Waar koop ik lam en rijst hondenvoer?

Niet alle honden kunnen goed tegen hondenvoer dat gemaakt is van tarwe. Net als mensen kunnen ze soms gluten niet goed verwerken waardoor de allerlei klachten krijgen aan hun spijsverteringsstelsel. Als jij denkt dat dit bij jouw hond het geval is kun je het beste overstappen op nero Gold. Dit merk heeft namelijk lam en rijst hondenvoer in hun assortiment, dat heel geschikt is voor honden met een gevoelige spijsvertering. De hoge kwaliteit lamsvlees in combinatie met rijst maakt het voor honden een hondenvoer dat heel licht verteerbaar is. Het Nero Gold lam en rijst hondenvoer is verkrijgbaar in een zak van 12 kg, waar jouw hond dus best wel lang mee kan doen. De kenmerken van dit voer zijn:

  • Het is geschikt voor honden met een gevoelige vertering
  • Het is gemaakt met een basis van lam en rijst
  • Het is volledig vrij van tarwe en mais

Het is bij Nero Gold ook mogelijk om in plaats van lam en rijst hondenvoer een zak voer te kopen met enkel verse lam. Deze is ook 12 kg groot, maar wel wat duurder dan de variant waar ook rijst in is verwerkt. Lam is als ingredient namelijk stukken duurder om in te kopen. De variant met enkel lam als basis heeft minimaal 70% lam, en is aangevuld met groenten en fruit. Als uw hond zelfs op de lam en rijst hondenvoer nog reageert met darmklachten dan zou je deze eens kunnen proberen. Het hondenvoer met als basis enkel lam, groenten en fruit is namelijk volledig vrij van graan en tarwe en is dus 100% glutenvrij. Je zult zien dat jouw hond daar veel beter op reageert.

Puppybrokken van goede kwaliteit

Als je een nestje puppy’s hebt wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Het is heel belangrijk dat je de juiste puppybrokken aanschaft, want puppy’s hebben een nog veel gevoeligere spijtvertering dan volwassen honden. Lam en rijst hondenvoer heeft Nero Gold niet voor puppy’s, omdat ze hebben gemerkt dat deze juist op kip heel goed reageren. Ze hebben drie varianten puppybrokken, welke allemaal grotendeels van kip gemaakt zijn. De ene is aangevuld met rijst en verkrijgbaar voor zowel kleine als grote pups, de ander is aangevuld met groenten en fruit. De tweede optie is net als het hondenvoer met enkel lam erin volledig glutenvrij. Geef jouw puppy’s de beste start met deze gezonde puppybrokken en stap als ze een gevoelige spijsvertering hebben over op lam en rijst hondenvoer van Nero Gold. 

De voordelen van lam en rijst hondenvoer

Je zou denken dat je het enkel aan de spijsvertering van je hond merkt als deze lam en rijst hondenvoer krijgt, maar niets is minder waar. Het is namelijk zo dat wanneer een hond spijsverteringsklachten ervaart hij veel stiller en passiever is. Hij maakt dan een zieke en energieloze indruk, terwijl er in feite niks aan de hand is. Lam en rijst hondenvoer aanschaffen voor jouw hond kan dan helpen om hem zich weer lekker te laten voelen. Dit merk je vaak al binnen enkele dagen aan het gedrag van je hond. Hij wordt actiever, vrolijker en veel speelser. Hij zit immers lekkerder in zn vel, en dat zie je!

https://www.nerogold.nl/