Waarom is de ISO 27001 certificering belangrijk?

Ons bedrijf doet er alles aan om te zorgen dat klanten weten dat wij zorgvuldig met hun gegevens omgaan. Wij hebben namelijk gemerkt dat klanten het belangrijk vinden dat zij weten dat wij er niet met hun gegevens vandoor gaan om het voor ongewenste doeleinden in te zetten. Wij hebben daarom besloten dat wij niet alleen maar in woorden wilden laten blijken dat zij zich over hun gegevens geen zorgen hoefde te maken, wij wilden dat ook in daden omzetten. Vandaar dat wij zijn gaan werken aan onze ISO 27001 certificering. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren om de ISO 27001 certificering te regelen. Wanneer je namelijk zorgt dat je je ISO 27001 certificering op orde hebt, kun je je klanten en cliënten laten zien dat je aan de huidige regels voldoet en dat zorgt ervoor dat je ook een professionele indruk op je klanten kunt maken. Wij hebben daarom gekeken hoe wij onze ISO 27001 certificering het beste voor elkaar konden krijgen en wij hebben gemerkt dat wij even naar de opties op het internet moesten gaan kijken. Het kan namelijk nogal verschillen in prijs wat je bij de een voor je ISO 27001 certificering betaalt en wat je er bij het andere bedrijf aan uit moet geven. Wij wilden graag voor een goede prijs geholpen worden en dus hebben wij uiteindelijk gekozen voor de mensen van budgetcertificering.nl. Wij hebben deze site met veel aandacht en interesse doorgenomen en toen wij lazen hoe grondig deze mensen controleren of je aan alle eisen van de ISO 27001 certificering voldoet, wisten wij dat wij met deze mensen wilden werken. Wij hebben toen contact met deze mensen opgenomen om te horen welke kosten aan hun werkzaamheden verbonden zouden zijn en wij waren blij om te merken dat wij voor een goede prijs geholpen konden worden. Mocht u daarom ook graag aan uw ISO 27001 certificering willen werken, dan kan ik u dit bedrijf aanraden want als u hier om hulp komt vragen, kunt u er zeker van zijn dat u goed geholpen zult worden.

Wij konden hier onze ISO 27001 certificering regelen

Wij wilden de mensen met wie wij werken laten weten dat zij bij ons niet bang hoeven te zijn dat hun gegevens in handen van derden terecht komen. Wij hebben daarom gezorgd dat wij onze ISO 27001 certificering gingen halen omdat dit het keurmerk is voor bedrijven die de veiligheid van de informatie over hun klanten belangrijk vinden. Wij hebben uiteindelijk onze ISO 27001 certificering kunnen halen en wij hebben gemerkt dat dit meteen nieuwe klanten opleverde. Veel bedrijven willen namelijk geen zaken doen met partners die geen ISO 27001 certificering hebben geregeld.

De gegevens van onze klanten zijn bij ons veilig

Als u als bedrijf ook wilt zorgen dat uw klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun gegevens dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van budgetcertificering.nl te surfen
  • Te bekijken welke mogelijkheden dit bedrijf u allemaal kan bieden
  • Contact op te nemen met deze mensen om uw systeem te laten testen

Wij zijn blij dat wij onze ISO 27001 certificering nu geregeld hebben.