Wat je moet weten over kop en schotel bedrukken

Het openen van een eigen restaurant was voor mij al heel erg lang een droom en ik was dan ook heel erg blij toen het eindelijk zover was. Ik wist natuurlijk dat het heel erg hard werken zou worden, maar ik had me nooit beseft dat er ook zoveel kleine details zijn waar je over na moet denken. Zo had ik er bijvoorbeeld wel aan gedacht dat er natuurlijk koppen en schotels moesten komen, maar eigenlijk niet aan wat voor soort. Een goede vriend wees me op de website van het bedrijf Barista-Hotelware, het bedrijf waar je terecht kunt voor kop en schotel bedrukken. Dat was nu precies waar ik naar op zoek was!

  • Uniek designs
  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur

Het is natuurlijk geweldig om te kunnen kiezen voor kop en schotel bedrukken, want op die manier kun je je gasten ook echt wat unieks voor zetten. Dit is wat ik altijd voor ogen had bij mij eigen restaurant, maar lang niet iedereen was het hier altijd over eens. Ik werd er al snel voor gewaarschuwd dat als je met logo’s aan de slag gaat dit vaak betekent dat deze er na verloop van tijd afbladdert. Natuurlijk begreep ik ook wel dat dat er niet professioneel uitzag. Ik ben dus op zoek gegaan naar een bedrijf waar ze dit juist leveren bij een kop en schotel bedrukken en dat was het geval bij Barista-Hotelware. Een geweldige keuze dus!

Mijn eigen kop en schotel bedrukken

Ik ben lang bezig geweest met het ontwerpen van het logo van mijn restaurant. Voor de een of andere onverklaarbare reden had ik hier ontzettend veel moeite mee. Hier heb ik verandering in gebracht door de hulp in te schakelen van een professioneel en natuurlijk wilde ik mijn logo vol trots aan iedereen laten zien. Die wilde ik dus per se op mijn kop en schotel bedrukken. Zo kan iedere klant die een kop koffie of thee heeft mijn logo nogmaals bewonderen. Bij Barista-Hotelware begrijpen ze hoe belangrijk het is dat het logo er niet alleen goed en lang op blijft zitten, maar ook dat dit van een goede kwaliteit is. Ook hier hebben ze absoluut voor gezorgd. Op de website kun je ervoor kiezen om tussen de 1 en 8 kleuren in je design op te nemen. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is het uploaden van je logo en je bent er eigenlijk al klaar voor. Het is ook heel erg makkelijk om je bestelling voor de kop en schotel bedrukken op de website te plaatsen. Je hoeft hier geen contact op te nemen met de medewerkers van het bedrijf. Het wijst zich allemaal vanzelf! Ook zeker een pluspunt.

Een echte aanrader

Een van de dingen waar ik zo blij van werd was de professionele service die ze leveren bij dit bedrijf. Ik word er nog steeds heel erg vrolijk van als ik eraan denk hoe ik na het bestellen van de kop en schotel bedrukken ik dacht dat ik wekenlang moest wachten om deze te ontvangen. En alhoewel er natuurlijk wel wat tijd overheen gaat, ze moeten er tenslotte wel voor zorgen dat de kwaliteit ook echt goed is, kwam het toch nog verrassend snel binnen. Ik ben dan ook uiterst tevreden over dit bedrijf en zou het aan iedereen aanraden die ook op zoek is naar kop en schotel bedrukken. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan gewoon contact op met het bedrijf of kijk op de website. Hier vind je ook al een heleboel informatie waar je zeker wat aan hebt.