Wat te doen met al dat bedrijfsafval?

Soms produceer je meer dan je kunt verwerken. Dit kan gebeuren op allerlei terreinen. Je kunt bijvoorbeeld meer eten koken dan je op kunt eten. Dat is niet zo erg, want daarmee genereer je restjes en dan hoef je op een later moment niet uitgebreid te koken. Maar het is ook wel eens het geval dat het zonde is om teveel te produceren, omdat je de rest weg moet gooien. Als je in een Grieks restaurant gyros wilt bestellen en het is op, dan kun je boos worden. Maar je moet ook beseffen dat de kok altijd een inschatting moet maken en dus niet teveel kan voorbereiden. Want als de kok veel de veel aan het spit bevestigt, dan moet hij de rest allemaal weggooien. Je kunt het namelijk maar één keer warm laten draaien via het spit. Dus als je ergens eet waar de gyros nooit op is, dan kun je er vanuit gaan dat ze ook vlees gebruiken dat wordt opgewarmd. Bedrijfsafval is ook iets waar je teveel van kunt produceren. Of het al dan niet teveel is, dat hangt af van de capaciteit van de afvalcontainer. Zodra deze container vol is en je hebt nog steeds bedrijfsafval dat afgevoerd moet worden, dan heb je dus teveel bedrijfsafval. Maar als je een grotere container zou hebben, dan is het dus niet langer een situatie waarin je teveel bedrijfsafval hebt. Mocht je willen weten waar je terecht kunt voor een goede container voor je overschot aan bedrijfsafval, dan doe je er goed aan om deze tekst te lezen. Hieronder vind je namelijk alle details omtrent de website waar je terecht kunt indien je een afvalcontainer wilt huren. Het is heel verstandig om een afvalcontainer te huren voor je bedrijfsafval, want daardoor heb je tenminste altijd genoeg ruimte voor al het afval. Je komt dan niet steeds in de problemen, omdat je dus meer produceert dan je af kunt voeren. Dat is een erg irritant probleem, want je moet daardoor ofwel constant de te kleine container legen of je moet al het afval rondom de container stallen. De eerste optie is zeer inefficiënt en de tweede optie genereert natuurlijk een slordig uiterlijk. Ook al ziet niemand het, dan nog is het geen goede afspiegeling van je bedrijf. Dus zorg ervoor dat je alles altijd netjes kunt stallen en dat je het bedrijfsafval ook gemakkelijk kunt afvoeren door gewoon een afval container te huren.

Waar kan ik een afvalcontainer huren voor mijn bedrijfsafval?

Mocht je een container willen huren voor je bedrijfsafval, dan kun je terecht op de website van bedrijfsafval.nl. Hier kun je verschillende soorten containers huren voor uiteenlopende soorten van afvalstromen. Hierbij kun je denken aan:

  • Glas
  • Papier
  • Restafval
  • Plastic
  • Swill

Je kunt een afvalcontainer huren en deze wordt dan netjes bij je bedrijf afgeleverd. Deze kun je dan vullen met al het afval dat je kwijt moet. Je kunt vervolgens zelf aangeven hoe vaak de container geleegd moet worden. Je weet ongetwijfeld ongeveer hoeveel afval je produceert. Dus afhankelijk van die inschatting kun je dan kiezen voor een container van een bepaalde omgang. Deze moet dan bijvoorbeeld 1 keer per week geleegd worden. Als dat inderdaad het geval is, dan komen de mensen van bedrijfsafval.nl 1 keer per week langs om je container op te halen en te legen en weer te retourneren. Zo heb jij geen omkijken meer naar het afval

Neem een kijkje op de site en ontdek de mogelijkheden

Je kunt altijd even op de site kijken wat de opties zijn wat betreft de verschillende soorten containers. Ook zie je meteen welke containers voor welke afvalstromen er zijn.

Lees meer…