We bieden een Soa test aan voor alle aandoeningen

Hebt u per ongeluk onveilige seks gehad met een volslagen vreemde? Of doet u het al een tijdje met een vaste partner maar wilt u toch het zekere voor het onzekere nemen? Dan kunt u het beste een Soa test bij onedayclinic.nl doen want dat kan geheel anoniem, snel en accuraat. Een Soa test kan op diverse manieren afgenomen worden. Denk aan urinemonsters, bloedmonsters of een zogenaamd selfswab uitstrijkje van de vagina. Het hangt dus van het geslacht af, van het pakket dat u bij ons kiest en van de soa’s waarop u wilt testen hoe we de Soa test aanpakken. U krijgt hoe dan ook binnen twee werkdagen uw resultaat. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Immers, een dergelijke ziekte kan vrij ongevaarlijk en eenvoudig te genezen zijn maar het kan ook erg zwaar uitpakken, bijvoorbeeld in de vorm van het hiv-virus. Daar wilt u natuurlijk niet aan denken en dus begrijpen wij het als geen ander dat u snel een negatieve uitslag wilt horen. Een Soa test kan ook interessant voor u beiden zijn omdat u bij een negatieve uitkomst van beiden zonder condoom seks kunt hebben. Natuurlijk moet u dan wel andere voorbehoedsmiddelen gebruiken als u geen kinderen wilt hebben. Denk aan een pessarium, het spiraaltje of natuurlijk de pil. We kunnen u hier natuurlijk ook over informeren zodat u niets kan gebeuren tijdens maar vooral na de seks.

Na de Soa test krijgt u binnen twee werkdagen uitslag

We bieden een goedkope variant qua Soa test aan dan die van de huisarts en de GGD. Alleen is onze kliniek misschien niet bepaald naast de deur. Toch hopen we dat u de moeite neemt om bij ons langs te komen. U vindt ons op dit moment in:

  • Amsterdam,
  • Utrecht,
  • Den Bosch,
  • En Rotterdam.
  • Houdt onze website goed in de gaten want we zijn zeker van plan om in de toekomst ook bij u in de buurt een kliniek te openen. En we zijn nu natuurlijk ook prima te bereiken met het openbaar vervoer.

U kunt online alvast een afspraak voor uw al dan niet anonieme Soa test maken. Kiest u voor het kleine pakket of wilt u dat we alles checken? Geef dit even aan op het aanvraagformulier net als de locatie, de datum waarop u graag langs wilt komen, uw persoonlijke gegevens zoals voornaam, e-mailadres en telefoonnummer en stuur het naar ons op. We plannen de afspraak in en u krijgt een bevestiging in uw mailbox. Wist u dat er jaarlijks meer dan 100.000 besmettingen plaatsvinden in Nederland? Daar wilt u natuurlijk niet bij horen.

Hopelijk is er niets aan de hand. Doe het de volgende keer wel veilig!

Gebruik op zijn minst een condoom als u weer eens seks wilt hebben met een vreemde, een scharrel of iemand met wie u serieus date maar nog niet zo lang en nog niet zo goed kent. Dan weet u in ieder geval zeker dat uw partner niet zwanger kan worden en bent u tevens beschermd tegen de meeste seksueel overdraagbare aandoeningen. Voor meer informatie over beschermde seks en de diverse voorbehoedsmiddelen die u kunt gebruiken kunt u natuurlijk op de site kijken. En hebt u kinderen die in hun tienerjaren zitten? Dan is een goed gesprek geen gek idee. Eventueel wijst u hen ook op onze site. U kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met mensen op de Soa test wijzen want een ongeluk zit in een klein hoekje. Alleen kan het wel erg grote gevolgen krijgen.

Lees meer…