Welke feestkleding trek jij het liefste aan?

Vorig jaar werd ik 30 en toen besloot ik om een groot feest te geven. Ik wilde eens iets anders, iets origineels. Het begon voor mij met het kiezen van een locatie. Toen ik die had gevonden, besloot ik om een themafeest te geven. Ik wist alleen nog niet wat het onderwerp van mijn verjaardag moest worden, dat vond ik best lastig. Ik ben onderzoek gaan doen en heb op internet gezocht naar leuke feestkleding. Want de feestkleding speelt een grote rol tijdens een feest, vind ik. Ik wilde graag een thema dat voor iedereen leuk is. Waarbij je helemaal los kunt gaan met een te gekke outfit, maar waarbij je ook heel tof eruit kunt zien met een klein detail. Op die manier hoeven gasten niet per se nieuwe feestkleding aan te schaffen maar kunnen ze zelf bepalen hoe gek ze het maken. Het was nog best lastig om een thema te kiezen. Er zijn zo veel leuke onderwerpen die je aan een verjaardag kunt verbinden. Ik ben online gaan zoeken en op een gegeven moment kwam ik terecht op de site van Feestbazaar. En iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het kiezen van een thema, kan ik aanraden om deze website te checken.

Koop bij Feestbazaar je feestkleding en accessoires

Als je op de site van Feestbazaar kijkt, zie je al snel dat ze heel veel te bieden hebben als het om feestkleding gaat. En daar houd ik van, lekker veel keuze. Ik zag al snel dat ik hier mijn eigen outfit zou bestellen, maar welke? Ik houd heel erg van disco, maar vond het ook leuk om voor een gek thema als Schotse kleding te gaan bijvoorbeeld. Op een gegeven moment klikte ik op ‘glitter en glamour’. En als snel zag ik dat dit mijn feest ging worden. Er is van alles en nog wat te krijgen als je dit als thema neemt. Van handschoenen tot feestkleding, van pruiken tot accessoires. Hier werd ik heel blij van en ik besloot dan ook dat glitter en glamour het thema zou worden. Hier kun je heel veel mee, iedereen heeft misschien nog wel iets in de kast dat hierbij past, maar het is ook geweldig om hier nieuwe feestkleding voor aan te schaffen. Op die manier kan elke gast zijn eigen gang gaan. Ik heb de site van Feestbazaar aan een aantal gasten doorgegeven, en meerdere mensen hebben hier hun feestkleding gescoord. Uiteindelijk werd het een geweldig feest om nooit te vergeten.

Maak er een mooie beleving van

Je moet vooral niet onderschatten hoe belangrijk feestkleding is. Op mijn feestje had iedereen zich uitgedost en je merkte gelijk dat er een vrolijke sfeer hing. Sommigen waren helemaal los gegaan dus er was hilariteit alom. Ik had ook hoedjes en andere accessoires met glitter bij Feestbazaar gekocht en overal neergelegd, zo kon iedereen indien gewenst zijn of haar outfit nog een beetje opleuken. Ik ben heel blij dat ik de site van Feestbazaar heb leren kennen, om de volgende redenen:

Je kunt heerlijk op je gemak rondkijken in de webshop, ze hebben ook nog een heel breed assortiment dus er zit voor iedereen wel iets bij. Ze hebben echt zulke leuke kleding dat ik niet kan wachten om weer een themafeest te geven. Ook voor Carnaval of Kerst kun je hier terecht, hoe leuk is het om hier voor kinderen of jezelf een outfit te scoren waarmee je een saaie gelegenheid omtovert tot iets vrolijks en grappigs? Ga lekker shoppen bij Feestbazaar en laat je vooral inspireren.