Wij lieten Promoboer.nl onze slippers bedrukken

Slippers bedrukken met logo | Promoboer

Mijn vrouw en ik hebben tien jaar geleden een sauna opgericht en deze zaak loopt momenteel als een trein. Dat is natuurlijk iets wat wij graag zouden willen vieren en daarom zijn wij eens op zoek gegaan naar mogelijkheden om ons jubileum op een ludieke wijze te kunnen vieren. Wij hebben daarom het plan gevat om een open dag te gaan houden en dan wilden wij al onze bezoekers graag een persoonlijk cadeau geven. Wij zijn daarom op het idee gekomen om onze slippers bedrukken te laten. Wij hadden namelijk ooit bij een sauna in Duitsland gezien dat men hier slippers bedrukken ging en dat vonden wij toen een heel leuk idee. Het is namelijk zo dat je op deze wijze een persoonlijk geschenk kunt geven aan onze klanten en het was ook zo dat slippers bedrukken heel dicht bij onze branche ligt. Onze gasten gebruiken deze dingen namelijk iedere keer wanneer ze naar onze sauna komen en vandaar dat wij ook niet lang hoefden na te denken over de vraag of wij hier al dan niet slippers bedrukken wilden laten. Wij kunnen u zeggen dat wij eerst niet eens wisten of slippertjes bedrukken eigenlijk wel mogelijk was. Wij konden dit zelf in ieder geval niet en vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij hadden om ergens slippers bedrukken te laten. Wij zijn onze zoektocht begonnen op het internet en dat was meteen een schot in de roos. Wij hadden namelijk al heel snel in de gaten dat wij hier heel veel moois zouden kunnen vinden en vandaar dat wij ook maar eens even uitgebreid zijn gaan Googelen. Wij vonden in een heel korte tijd heel veel interessante mogelijkheden voor het slippers bedrukken en dat sprak ons heel erg aan. Genoeg reden dus om een keer te kijken waar wij voor weinig geld slippers bedrukken konden laten. Dat bleek bij Promoboer.nl te zijn. Hier vonden wij precies waar wij naar op zoek waren. Dat sprak ons echt heel erg aan en vandaar dat wij snel een keer contact hebben gezocht met dit bedrijf.

Promoboer.nl is heel goed in het slippers bedrukken

Wanneer u graag een keer meer zou willen weten over het hoe en wat omtrent het slippers bedrukken, dan raden wij u van harte aan om een keer naar Promoboer.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk heel interessante mogelijkheden vinden en het is daarom ook zeer de moeite waard om een keer de site van dit bedrijf te komen bekijken. Wij hebben dit ook gedaan en wij moesten al heel snel tot de conclusie komen dat wij hier heel veel moois zouden kunnen bereiken wanneer het gaat over persoonlijke geschenken laten maken. Wij hebben daarom snel even contact met de mensen van deze site opgenomen om te horen hoe duur het slippers bedrukken ongeveer zou gaan worden. Wij waren heel erg blij om te horen dat Promoboer.nl helemaal niet veel geld vroeg voor het slippers bedrukken. Genoeg reden dus om meteen een order bij dit bedrijf te plaatsen. Deze werd meteen opgepakt en binnen no time hadden wij onze bestelling al in huis. Dat noemen wij nog eens service!

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Wij hebben inmiddels onze slippertjes uit kunnen delen aan onze gasten en zij waren allemaal heel erg verrast. Dat vonden wij heel prettig. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over Promoboer.nl
  • Wij hebben een heel mooi geschenk kunnen laten maken
  • Wij zullen een volgende keer zeer zeker weer naar deze site komen voor een geschenk
  • lees meer…