Wilt u ook nare virussen uit de lucht kunnen halen? Koop dan een luchtreiniger!

Wij hebben bij ons op kantoor niet de mogelijkheid om heel ver uit elkaar te gaan zitten. Wij hebben daarom besloten dat wij allemaal maar een paar keer per week naar kantoor mogen komen om daar te werken omdat wij namelijk niet allemaal de  hele week thuis kunnen werken. Wij hebben echter gemerkt dat wij ons niet prettig voelden op kantoor want je weet nooit wat er aan virussen in de lucht hangt. Wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om te zorgen dat wij de risico’s op nare ziektes konden verkleinen en wij hebben toen besloten om te gaan kijken of wij een luchtreiniger konden kopen. Wanneer wij namelijk een goede luchtreiniger konden vinden, dan zouden wij heel veel problemen vroegtijdig de kop in kunnen drukken. Wij hebben ons daarom goed verdiept in de mogelijkheden om een goede luchtreiniger te vinden en wij hebben gezien dat wij vooral moesten gaan voor een luchtreiniger met een HEPA filter. Wanneer je namelijk een luchtreiniger kunt vinden met een HEPA filter, dan zorg je dat de lucht niet alleen een beetje verfrist wordt, maar dat deze ook daadwerkelijk gezuiverd wordt. Wij hebben dus gekeken waar wij een goede luchtreiniger konden vinden en dat hebben wij gedaan door online op zoek te gaan naar diverse aanbieders. Een van de sites waar wij echt van onder de indruk waren, was de site luchtreiniger.nl. Deze site hebben wij met veel interesse doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik zeer te spreken was over de mogelijkheden die deze pagina ons te bieden had. Mocht u daarom ook graag een goede luchtreiniger willen kopen, dan is het zeker de moeite waard om een  keer op deze` site te kijken omdat u hier echt een goede luchtreiniger kunt kopen zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Wij werken dankzij deze luchtreiniger in heel frisse lucht

Wij hebben gemerkt dat wanneer je een luchtreiniger in je kantoor zet, je daar gelijk de vruchten van kunt plukken. Momenteel wil je het coronavirus uit de lucht halen, maar wij merken ook dat bijvoorbeeld verkoudheidsvirussen door de luchtreiniger ook uit de lucht gehaald worden. Waar wij voorgaande jaren allemaal oktober verkouden waren, heeft nu nog niemand van ons een verkoudheid gehad. Bovendien is ons kantoor echt heel veel frisser door onze luchtreiniger en wij zijn daarom zeer te spreken over het feit dat wij deze luchtreiniger gekocht hebben.

Bekijk de verschillende mogelijkheden even

Mocht u ook enthousiast zijn geworden over een luchtreiniger omdat u ook graag in een schone lucht vrij van virussen wilt werken, dan kunt u:

  • Even naar de site Luchtreiniger.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Het apparaat bestellen dat het beste is voor uw kantoor

Wij zijn blij dat wij nu met een gerust hart op ons kantoor kunnen werken. Niet dat wij nu geen risico meer lopen op corona, maar door deze luchtreiniger is het risico wel aanzienlijk verminderd.