WMO aanpassingen verzorgd door Univelektra.

Wij zijn Univelektra.nl uit Zwijndrecht. Wij zijn uw elektricien voor allerlei WMO aanpassingen om uw thuiscomfort te kunnen garanderen. Door onze jarenlange ervaring met verschillende soorten wmo aanpassingen hebben wij altijd een goede kijk op uw woonsituatie. Wij zoeken dan ook graag samen met u naar een passende oplossing waardoor u veilig en comfortabel in uw eigen huis kan blijven wonen. Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is voor steeds meer ouderen een wens. Het moet echter wel veilig blijven. Wij hebben een aantal verschillende WMO aanpassingen in ons assortiment die wij bij velen al geïnstalleerd hebben. Het is een goede oplossing voor uw eigen comfort en veiligheid, maar ook voor de gemoedsrust van uw naasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een alarm voor wanneer u direct hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u valt en niet meer kunt opstaan. Maar ook voor zaken die uw comfort in huis kunnen vergroten zoals elektrische lichtbediening of een deurbelzender. U kunt voor vragen over de mogelijkheden van de verschillende wmo aanpassingen altijd bij ons terecht. Op onze webpagina kunt u alles nog eens rustig nalezen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens telefonisch contact op en laat u adviseren over uw situatie en de mogelijkheden. Nauwkeurig persoonlijk advies is wat wij belangrijk vinden en zo helpen wij jaarlijks vele ouderen met hun veiligheid en comfort. Twijfel niet, ga voor een Univelekta oplossing!

Verzekering voor wmo aanpassingen.

Sommige van de technologische wmo aanpassingen worden door uw verzekeraar vergoed. Het installeren van elektrische bediening voor ramen, deuren en licht bijvoorbeeld. Hierdoor hoeft uw thuiscomfort niet afhankelijk te zijn van hoeveel geld u op de spaarrekening heeft staan. Dat is wel zo eerlijk. De wens van steeds meer ouderen is om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen en dan zijn hulpmiddelen soms vereist. Wij zorgen er voor dat u veilig en comfortabel in eigen huis kan blijven wonen. Met maarliefst 30 jaar ervaring is er niemand die u beter advies kan bieden over de mogelijkheden voor wmo aanpassingen in uw woning. U kunt op onze website een overzicht vinden van de verschillende technologische hulpmiddelen die wij in ons assortiment hebben. Wij zijn daarnaast voor advies altijd per mail of telefoon bereikbaar. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht, wij vinden een passende oplossing voor uw thuiscomfort en veiligheid. Een van handige producten is de elektronische bedmat. Dit matje voor in uw bed kan bijvoorbeeld uw hartslag en bloeddruk bijhouden. Maar ook voor simpele dingen als automatisch licht of deurbelzenders kunt u bij ons terecht. Wees niet bang en neem contact met ons op wanneer u benieuwd bent wat de mogelijkheden voor wmo aanpassingen in uw woning zijn. U kunt ook bij ons op de website uw gegevens achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor elk huishouden is er een passende oplossing waardoor u veilig en met plezier thuis kunt blijven wonen. Lekker in uw eigen vertrouwde omgeving oud worden, dat is toch heel wat waard? Heeft u ergernissen of moeilijkheden in huis dan adviseren wij u graag. Uw thuiscomfort is onze zorg.

Beste elektricien in de omgeving van Zwijndrecht.

Vanaf 2003 zijn wij werkzaam als elektricien, monteur en installateur in de omgeving van Zwijndrecht. Met ruim dertig jaar ervaring in het vak is er geen betere keuze. Onder onze tevreden klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Bent u op zoek naar een elektricien of een expert op het gebied van thuiscomfort en wmo aanpassingen? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.