Zelf een bedrijfspand plaatsen op Funda?

Hebt u een pand en wilt u dat graag verkopen omdat uw bedrijf verhuist naar een kleiner of juist groter onderkomen? Dan kunt u uw bedrijfspand plaatsen op Funda. Dit is de meest gebruikte en verreweg meest populaire website waarmee u huizen, kantorenpanden, garageboxen en allerlei andere vormen van vastgoed mee kunt verkopen, aankopen en huren of verhuren. In deze moderne tijden is het niet meer aantrekkelijk om een advertentie in een magazine of krant te plaatsen. De meeste mensen maken gebruik van het internet en doen hier zaken mee. Een bedrijfspand plaatsen op Funda kan daarom al snel zijn vruchten afwerpen. Gaat het echter om een kantoor- of winkelpand, dan moet u daar wel geld voor betalen. Voor particulieren die hun huis willen verkopen is er daarom een andere pagina van Funda waar u gratis kunt adverteren. Maar omdat de site natuurlijk ook moet verdienen vragen ze een klein bedrag voor het bedrijfspand plaatsen op Funda. Maar laat u dat niet weerhouden, het zal nog altijd vele malen goedkoper zijn dan wanneer u een traditionele methode wilt proberen. Het is wel handig om het bedrijfspand plaatsen op Funda uit te besteden aan een makelaar. Wij zijn een dergelijke makelaar in kunnen binnen heel Nederland een bedrijfspand plaatsen op Funda en voor u bemiddelen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk in dat geval eens op debedrijfsmakelaar.nl.

Laat het bedrijfspand plaatsen op Funda maar aan ons over

Let u er wel op dat wij uw bedrijfspand plaatsen op Funda, maar niet zelf een makelaar zijn? U kunt onze website eerder beschouwen als een zoekmachine. Geïnteresseerden kunnen namelijk ook binnen onze site op zoek naar interessante panden en kunnen direct met u of uw makelaar in contact komen. Daarin kunt u binnen onze website op diverse manieren zoeken:

  • Maak een keuze uit het type pand dat u zoekt, vul de stad of plaats in en vindt de beschikbare panden bij u in de buurt.
  • Uiteraard kunt u ook op metrage zoeken,
  • Of zoek naar een pand dat u kunt huren of juist kunt kopen.

Een bedrijfspand plaatsen op Funda, welke kosten zijn hier aan verbonden? U betaalt in principe aan deze website een vaststaand bedrag. Maar u wilt wellicht als vastgoedmakelaar meerdere panden verkopen en een grotere reikwijdte creëren aan klanten en bezoekers. Dat is waar wij om de hoek kijken want we bieden een keur aan abonnement aan waarmee u uw doelgroep aanzienlijk kun vergroten. We hebben connecties met andere vastgoedeigenaren en zijn aangesloten bij diverse verenigingen. Als zoekende kunt u altijd gratis in onze database een zoekopdracht plaatsen, wanneer u dat maar wilt. Maar u kunt er ook voor kiezen om een abonnement te nemen voor slechts 30 euro per maand. Dan krijgt u wekelijks een e-mail met daarin alle zoekopdrachten binnen onze website!

Neemt u gerust contact op als u nog vragen hebt

Een bedrijfspand plaatsen op Funda zal aldus snel zijn vruchten afwerpen. Kiest u er voor om een business abonnement of uitgebreider professioneel abonnement bij ons af te sluiten? Welk pakket u dan ook kiest, we zetten dan al uw vastgoed op Funda en u zult hier absoluut geen spijt van krijgen. U wilt waar voor uw geld en een goed bod kunnen ontvangen op uw vastgoed. Laat het zoekwerk daarom maar aan ons over zodat we u snel in contact kunnen brengen met een potentiële koper. Hebt u hier toch nog enige vragen over? Bekijk dan de video op onze website https://www.debedrijfsmakelaar.nl/ : “hoe het werkt”, of bel ons tijdens kantooruren even op.