Zoekt u iemand voor de schoonmaak in Enschede?

Omdat wij een heel groot bedrijf hebben waar wij ook klanten ontvangen, hebben wij gekeken hoe wij dit pand goed schoon konden houden. Wij wilden namelijk niet dat onze klanten verwelkomd zouden worden in een oud en vies pand. Vandaar dat wij iemand gezocht hebben om de schoonmaak in Enschede voor ons te doen. Een van de eisen die wij stelden, was dat wij graag met een professional in zee wilden gaan voor de schoonmaak in Enschede. Wij hebben namelijk in het verleden wel met particulieren gewerkt die voor ons de schoonmaak in Enschede konden doen, maar inmiddels kunnen wij het risico niet meer lopen om met mensen te werken die niet verzekerd zijn. Wij hebben daarom gekeken wie wij konden vragen om voor ons de schoonmaak in Enschede te doen. Omdat wij graag wilden weten welke mogelijkheden er allemaal waren, hebben wij gekeken naar de bedrijven die bij ons in de buurt gevestigd waren en die voor ons de schoonmaak in Enschede konden doen. Wij hebben toen op het internet gekeken naar de mogelijkheden en wij kwamen al heel snel terecht bij de mensen van Reerinkschoonmaak.nl. Deze site vonden wij meteen interessant omdat wij zagen dat deze mensen heel professioneel te werk gaan wanneer je hen inschakelt om de schoonmaak in Enschede te doen. Wij wilden graag even met hen overleggen over de mogelijkheden en wij hebben daarom meteen even contact met hen opgenomen. Wij kregen een heel aardige medewerker aan de lijn die ons vertelde dat wij bij hen aan het juiste adres waren wanneer wij de schoonmaak in Enschede goed wilden laten doen. Ik heb daarom gevraagd of het mogelijk was dat zij een keer langs zouden komen om de situatie ter plekke te bekijken. Dit was heel goed mogelijk en niet veel later stond er al iemand van dit bedrijf in ons pand om de mogelijkheden door te nemen. Dat gesprek is mij heel goed bevallen want ik heb gemerkt dat deze mensen geen vuiltje laten ontsnappen aan hun blik. 

Wij laten schoonmaakbedrijf Reerink de schoonmaak in Enschede doen 

Toen wij eenmaal onze wensen hadden geuit hebben wij een offerte ontvangen van de mensen van dit bedrijf. Wij waren blij om te horen dat zij ons voor een goede prijs konden helpen bij het uitvoeren van de schoonmaak in Enschede. Ook was het prettig om te horen dat zij al op heel korte termijn konden beginnen. Wij werken nu al een tijdje met dit bedrijf samen en ik kan u zeggen dat ons dat heel goed bevalt. 

Ons kantoor is nu altijd spic en span 

Nu wij met dit bedrijf werken, merken wij dat ons bedrijfspand er altijd keurig uitziet. Wij zijn daarom zeer tevreden over het feit dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld. Kortom:

  • Wij zijn uitermate tevreden over de service van dit bedrijf 
  • Ons kantoor ziet er nu altijd heel schoon en netjes uit
  • Wij worden voor een goede prijs geholpen 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf.