50+ campings die echt bij je passen

Ben je boven de vijftig en wil je een vakantie boeken die echt bij je past? Dan kan ik je van harte aanraden om voor 50+ campings te kiezen. Ik wilde een keer iets anders dan altijd maar naar dezelfde plek in Frankrijk. We gingen altijd naar een hele leuke camping, maar na zo veel jaren hetzelfde wilde ik een keer van plek veranderen. Bovendien leek het me ook heel leuk om een keer vakantie te vieren in eigen land. Dus ik ben online gaan kijken wat er allemaal wordt aangeboden en het bleek dat er echt veel 50+ campings zijn. Ik had hier geen idee van, ik wist niet eens wat het precies was en inhield. Maar het bleek al snel echt iets voor ons te zijn, aangezien je er allerlei mooie voordelen kunt verwachten. Tenminste, als je een goede website weet te vinden. Ik kwam terecht op de site van KGC en ik vond er gelijk meerdere 50+ campings die me heel erg aanspraken. Ik hoefde alleen maar in te vullen wat ik verwachtte van de vakantie en toen kwam er voor ons de beste optie uitrollen. En even later hebben we die ook geboekt.

Allemaal mooie 50+ campings op een rij

Ik heb samen met mijn man besproken wat we het liefst zouden willen. En we waren er al snel uit, we hadden een aantal eisen voor onszelf op papier gezet. Maar het bleek al snel dat eigenlijk alle 50+ campings bij KGC aan deze eisen konden voldoen:

  • Rust en privacy
  • Goede sanitaire voorzieningen
  • Groene omgeving
  • Mooie ligging

Dat vond ik echt heel fijn, nu hoefden we eigenlijk alleen nog maar goed te kijken naar welke plek in Nederland we wilden en wat voor accommodatie ons het meeste aansprak. Je kan heel handig alles invullen bij de campingzoeker en even later heb je de 50+ campings voor je staan die het meest geschikt zijn voor jou. Het is maar net wat je wensen zijn, dat heb je helemaal zelf in de hand. Dan hoef je alleen nog maar te boeken en dan weet je zeker dat je een mooie vakantie gaat hebben.

Check de site van KGC

Ik wist eerst nauwelijks van het bestaan af van 50+ campings, maar ik wil nu echt niet meer anders. Wij zijn dol op mooie groene omgevingen en we houden erg van onze rust tijdens een vakantie. En op 50+ campings is het heerlijk, als je van dit soort dingen houdt. Je maakt ook makkelijk contact, dat is echt heel leuk. Maar daarentegen heb je ook veel privacy, dus de balans is echt perfect. Ik heb inmiddels meerdere keren voor 50+ campings op de site kgc.nl gekeken en dat kan ik iedereen die ouder is dan 50 aanraden. Kijk er eens rond en ontdek wat ze allemaal voor moois te bieden hebben. Er zijn zo veel diverse vakanties te boeken, dat er voor iedereen wel iets geschikts te vinden is. Het is zo belangrijk om zo nu en dan even op pad te gaan, om te genieten van een heerlijke vakantie. Dan wil je echt niet dat het tegenvalt. Maak dat risico zo klein mogelijk en ga naar de site van KGC. Vraag bijvoorbeeld online de gratis brochure aan of meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte. Het is de moeite en de investering echt meer dan waard, het was een ervaring om nooit te vergeten en onze volgende reisjes hebben we wederom via KGC geboekt, daar kijk ik al naar uit.