Wij hebben een 80 liter boiler laten installeren in ons huis

Wij hebben een 80 liter boiler laten installeren in ons huisOns huis is heel oud en dat betekent dat wij nog geen centrale verwarming hebben. Dat betekent dus ook dat wij zuinig moeten zijn wanneer wij gaan douchen. Wij hebben namelijk maar beperkte beschikking over warm water want dit moet uit onze boiler komen. Deze boiler die wij hadden, was 50 liter. Dat was vroeger wel genoeg, maar nu wij gezinsuitbreiding hebben ondergaan, is het niet meer voldoende om allemaal lekker te kunnen douchen. Vandaar dat wij zijn overgestapt op een 80 liter boiler. Deze 80 liter boiler stond al heel lang op ons verlanglijstje, maar wij konden nergens een goede 80 liter boiler vinden die ook nog eens goed geprijsd was. Vandaar dat het een tijdje geduurd heeft voordat wij een goed adres hadden gevonden waar wij een goed product konden vinden. Wij zijn uiteindelijk in zee gegaan met de mensen van Boilerservice.nl. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, moet je hier zijn wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een 80 liter boiler. Wij hebben deze site ontdekt nadat wij van kennissen van ons gehoord hadden dat zij hier ook een 80 liter boiler gekocht hadden en dat zij heel tevreden waren over de service van dit bedrijf. Wij hebben daarom snel even contact met deze mensen opgenomen omdat wij graag meer over de 80 liter boiler wilden weten die zij ons konden verkopen. Wij werden heel vriendelijk te woord gestaan en wij hadden dan ook al snel in de gaten dat wij hier een order zouden gaan plaatsen. De mensen van Boilerservice vonden wij heel behulpzaam want wij hadden namelijk nog enkele technische vragen die wij graag beantwoord wilden hebben. Toen wij eenmaal op de hoogte waren van de mogelijkheden die men ons hier kon bieden, hebben wij meteen een order geplaatst. Wij hadden namelijk meteen in de gaten dat als waarschijnlijk nergens anders een betere 80 liter boiler zouden kunnen vinden voor minder geld.

Boilerservice.nl kon onze 80 liter boiler ook installeren

Ik moet u bekennen dat ik zelf geboren ben met twee linkerhanden. Dat is heel vervelend want daardoor heb ik ten eerste weinig verstand van technische zaken, en bovendien ben ik altijd van anderen afhankelijk wanneer ik iets wilt laten installeren. Zo dus ook toen ik bij Boilerservice.nl de 80 liter boiler kwam bestellen. Ik had geen idee hoe ik deze 80 liter boiler moest installeren en vandaar dat ik meteen aangevraagd heb of de mensen van Boilerservice.nl de 80 liter boiler ook voor mij konden installeren. Dat bleek geen enkel probleem te zijn. Toen ik de boiler eenmaal ontvangen heb, kreeg ik er ook meteen een mannetje bij die voor mij alles in orde maakte. Dat zorgde ervoor dat wij geen dag zonder douche hebben gezeten. Ik ben dan ook zeer te spreken over de geweldige service van dit bedrijf en ik raad iedereen daarom aan om hier een boiler te kopen. Wilt u meer weten over dit bedrijf, kijk dan even op de site van deze onderneming.

Dit bedrijf verkoopt ook heel veel andere producten

Wanneer u niet op zoek bent naar een boiler, kunt u toch een keer naar de site van dit bedrijf komen kijken. Men heeft hier namelijk ook vele onderdelen en andere benodigdheden om uw warm water te laten stromen. Kortom:

  • wij hebben hier een heel goede aankoop gedaan
  • wij zijn zeer te spreken over de geleverde service
  • wij raden dit bedrijf aan iedereen van harte aan

Kijk voor meer informatie vandaag nog even op Boilerservice.nl.