Bent u opzoek naar een lichtstraat?

Ter Huurne is een bedrijf dat van vele markten thuis is. U kunt bij dit bedrijf terecht voor onder andere serres, tuinkamers, terrasoverkappingen, balkonbeglazingen, lichtstraten, carports en windschermen. Ter Huurne Serres & Glassystemen is als sinds 1973 gespecialiseerd in het produceren, leveren en in elkaar zetten van deze producten. Zij hebben al vele lichtstraten geproduceerd en geïnstalleerd voor klanten in Nederland en langs het Duitse grensgebied. Ter Huurne biedt de beste lichtstraten aan tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding voor de klant. De hoofdvestiging van dit geweldige bedrijf zit in Haaksbergen. Hier vindt u tevens de showroom waar u onze lichtstraten kunt bekijken. Heeft u vragen over de lichtstraten van Ter Huurne? Dan kunt u deze in onze showroom stellen aan één van onze medewerkers. Natuurlijk zijn er ook nog vele andere contactmogelijkheden.

Verschillende typen lichtstraten van Ter Huurne

Het bedrijf Ter Huurne, welke gevestigd is in Haaksbergen, kan diverse typen lichtstraten voor u bouwen. Elk type lichtstraat heef zo zijn eigen voordelen en nadelen. Grofweg gezien zijn er drie typen lichtstraten welke u bij Ter Huurne kunt bestellen, en welke wij voor u kunnen bouwen. De typen lichtstraten die Ter Huurne aanbiedt zijn:

  • Zadeldak lichtstraat. Voor dit type lichtstraat is het gebruikelijk om een plat dak te hebben, waarop de constructie gemonteerd kan worden. Dit om de symmetrie en de lichtopbrengst te optimaliseren. Op de website van Ter Huurne kunt u foto’s zien van hoe een zadeldak lichtstraat van Ter Huurne eruit ziet wanneer deze is gemonteerd. 
  • Lessenaardak lichtstraat. Dit type lichtstraat wordt vaak direct aan de gevel gemonteerd. Het doel van dit type lichtstraat is om een zo’n natuurlijk mogelijke lichtinval in het huis te creëren. Dit type lichtstraat wordt voor u op maat gemaakt en geïnstalleerd, en is op deze manier de perfecte oplossing voor uw aanbouw of overkapping.
  • Lessenaardak lichtstraat deluxe. Deze geweldige lichtstraat is een glasplaat welke in een geïntegreerde dakopstand gefabriceerd wordt. Op deze manier krijgt u meer daglicht in uw woonruimte. 

Accessoires voor de lichtstraten van Ter Huurne

Wanneer u een lichtstraat laat bouwen kan deze van extra gemakken worden voorzien. Zo kan een lichtstraat in de zomer ervoor zorgen dat het binnen in het huis een stuk warmer wordt. Dit is natuurlijk niet gewenst. Om dit probleem op te lossen biedt Ter Huurne uit Haaksbergen zonwering aan. Deze kunt u laten installeren wanneer u uw lichtstraat laat monteren. De zonnewering is van het merk Markilux en is van topkwaliteit. Voor de zonnewering heeft u keus uit een breed assortiment doeken, welke diverse kleuren en patronen kunnen bevatten. Als de lichtstraat in een overkapping wordt gemonteerd kan de zonnewering ook onder het glas gemonteerd worden.

Wanneer het ‘s avonds donker is helpen de lichtstraten natuurlijk niet bij het verlichten van het huis. Om het niet te donker te hebben in het huis in de avonden, of in de winter, kunt u verlichting laten installeren in de lichtstraten van Ter Huurne uit Haaksbergen. De halogeen of led spotjes zijn standaard kantelbaar. Verder kunt u ze bedienen met een afstandsbediening. De bedrading voor de spotjes wordt onzichtbaar weggewerkt.

 https://terhuurnebv.nl/